Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 07:59:57 Bezuidenhout Ede 6711JX 52349 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

maandag 25 juni 2018

DONDERDAG 15|06

Speciale app met info over werkzaamheden Keesomstraat

De app 'Keesomstraat' is te downloaden via de appstore of playstore

EDE - Vanaf 26 juni wordt er gewerkt aan een nieuw wegdek op de Keesomstraat en de Vening Meineszstraat. Ook wordt er een fietsstraat gerealiseerd tussen de AH XL tot aan de Jan Th. Tooroplaan. De Keesomstraat is een belangrijke weg waar dagelijks tussen de 10.000 en 14.000 auto's rijden. Om weggebruikers goed te informeren over de werkzaamheden en de onvermijdelijke verkeershinder is er een speciale digitale app 'Keesomstraat'.

 

App

De gemeente Ede zet voor het eerst een app in om weggebruikers en omwonenden te informeren over wegwerkzaamheden. De app 'Keesomstraat' is te downloaden via de appstore of playstore. Behalve informatie over de werkzaamheden, krijgen weggebruikers met één tik op het scherm contact met de omgevingsmanager, die alle vragen beantwoordt. Uiteraard staat er op de gemeentelijke website ook informatie over de werkzaamheden, via www.ede.nl/keesomstraat.

 

Omleidingsroute

De werkzaamheden vinden plaats in fases en duren tot eind van dit jaar. Tijdens de eerste fase van de werkzaamheden (van 3-10 juli) kan er ernstige verkeershinder ontstaan. Het verkeer kan het beste de omleidingsroutes volgen. Deze worden aangegeven met borden en staan aangegeven in de app en op de website.

Locatie