Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:24:03 Boetselaarsburg Ede 6714GJ 52435 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

maandag 25 juni 2018

MAANDAG 10|07

Eerste lustrum Veluwefiets4-daagse Otterlo zeer geslaagd

Te zien was dat de deelnemers deze dagen echt genoten van wegen het mooie weer en de afwisselende routes

OTTERLO - De organisatie van de Veluwefiets4-daagse kijkt terug op een goed geslaagde fiets4-daagse. Met weer meer deelnemers dan vorig jaar, 804 fietsers werden ingeschreven waaronder ook fietsers die voor 1 of meerdere dagen mee konden rijden.

 

Alle dagen werd er gestart en gefinisht vanaf De Waldhoorn in Otterlo.

 

De maandag en dinsdag fietste we door de Hoge Veluwe, richting Hoenderloo, Garderen en over De Mossel, Buunderkamp, via het Natuurcentrum De Veluwe, langs uitkijkpost De Valenberg, een prachtige roofvogelshow terug naar Otterlo.

 

Woensdag was een rustdag, maar op deze dag werd in de avond aan tafel met Van Gogh georganiseerd, ongeveer 350 gasten zaten aan tafel en genoten van een heerlijk 4 gangen diner, waaronder ook veel vierdaagse fietsers waren.

 

Op de donderdag was het alweer super mooi weer, en gingen we naar Lunteren en Barneveld, via een sigaren museum, de Celtic Field, Broodje Biezonder en de Intratuin, langs uitkijktoren De Koepel, door de bossen terug naar Otterlo

 

De vrijdag leverde met veel zon, een super mooie dag op om te fietsen. Door de prachtige natuur van de Veluwe fietsend, richting Kootwijk, Stroe en Garderen, langs de uitkijkpost de Zandloper in het Caitwicker zand. En in Harskamp konden de fietsers nog een kijkje nemen bij Galerie Zuid en het Harsbouterbos.

 

In Otterlo nog gratis kersen proeven en een poging wagen de verste afstand kersenpitspugen te winnen.

 

Te zien was dat de deelnemers deze dagen echt genoten van wegen het mooie weer en de afwisselende routes.

 

Het is voor de organisatie een plezier om te zien hoe mensen op een mooie manier met elkaar in contact komen, genietend van de natuur en de prachtige omgeving rondom Otterlo.

 

Er was nog een optreden van het Matrozenkoor Apeldoorn, en alle weekdeelnemers kregen een medaille en een mooie roos, daarna werd de Fiets4-daagse afgesloten met een verloting en een gezellige BBQ.

Als alle fietsers tevreden zijn en hun waardering uitspreken naar de organisatie met alle vrijwilligers is de Veluwe Fiets4-daagse Otterlo geslaagd. Daar werkt de organisatie voor, en gaan we het volgend jaar met veel plezier zeker weer organiseren.

 

Graag willen we alle sponsoren bedanken, zonder sponsors en vrijwilligers kun je een dergelijk groot evenement niet organiseren!!!

De volgende Veluwefiets4-daagse Otterlo is van 2 t/m 6 juli 2018. Noteer dat vast in uw agenda!

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie