Logo 112Ede

Redactie brand 0 reactie(s) ma 26 september 2022, 19:33

A30 bij Barneveld in beide richtingen dicht vanwege brandende camper

BARNEVELD – Op de A30 bij Barneveld is maandagmiddag een camperbusje verwoest door brand.

De eigenaar merkte rond 16:20 uur op en zette het voertuig stil op de vluchtstrook. De man en zijn vrouw kwamen er gelukkig zonder kleerscheuren vanaf. Ze waren een weekend weg geweest en waren bijna thuis.

De brandweer heeft het vuur geblust maar kon niet voorkomen dat het busje grote schade opliep. De politie sloot vanwege de hevige rookontwikkeling de A30 in beide richtingen af. De brandweer heeft een gasfles veilig gesteld. De oorzaak van de brand is een technisch mankement. De man merkte de vlammen op onder zijn zitting.

112 Barneveld

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Barneveld lees je in onze categorie 112 Nieuws Barneveld. Alle 112 alarmeringen uit Barneveld kan je live volgen via 112 meldingen Barneveld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.