Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 22 februari 2023, 8:01

Automobilist gewond bij aanrijding met vrachtwagen in Lunteren

LUNTEREN – Op de Klomperweg in Lunteren zijn woensdagmorgen rond 06:40 uur een personenauto en een vrachtwagen hard met elkaar in botsing gekomen. De bestuurder van de auto raakte bij de botsing gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De chauffeur van de vrachtwagen raakte niet gewond.

Rond het tijdstip draaide de chauffeur van de vrachtwagen achteruit een dam in. De autombolist kwam vanuit de richting van Lunteren en dacht dat hij een tegenligger zag naderen en reed door richting Ederveen, vervolgens klapte hij hard op de vrachtwagen en belandde in de sloot.

De politie sloot de Klomperweg af voor verkeer tussen de Westzoom en de Tienminutenweg. Beide voertuigen zullen weggesleept moeten worden.

Deel dit artikel

112 Melding

06:40:49 22-02-23 A2 - (DIA) Klomperweg 6741PG Lunteren 27067 Ambulance 07-106 (Arnhem)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.