Logo 112Ede

Redactie ongeval 0 reactie(s) do 13 januari 2022, 18:52

Bestuurder afslaande bestelbus ziet scooterrijdster over het hoofd op de Lage Valkseweg in Wekerom

WEKEROM – Donderdagmiddag 13 januari is een scooterrijdster gewond geraakt bij een aanrijding op de Lage Valkseweg in Wekerom.

De scooterrijdster reed rond 15:50 uur net buiten de bebouwde kom van Wekerom in toen een busje af wilde slaan naar een bedrijf toe. De bestuurder hiervan zag de scooterrijdster over het hoofd met een botsing tot gevolg.

De scooterrijdster is voor o.a. beenletsel behandeld door medewerkers van de ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De gehavende scooter is bij het bedrijf gestald en de bestuurster is door familie opgehaald.

112 Wekerom

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Wekerom lees je in onze categorie 112 Nieuws Wekerom. Alle 112 alarmeringen uit Wekerom kan je live volgen via 112 meldingen Wekerom.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.