Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 14 april 2023, 0:29

Brommerrijder ernstig gewond bij ongeval in Harskamp; traumaheli geland

HARSKAMP – Op de Westenengerdijk in Harskamp is donderdagavond een ernstige aanrijding gebeurd. Volgens P2000 werden om 19:51 uur twee ambulances en Lifeliner 3 met het Mobiel Medisch Team (MMT) opgeroepen.

Wat is een Mobiel Medisch Team?

Als iemand ziek is of een ongeluk heeft gehad, wordt hij meestal naar het ziekenhuis gebracht. Soms moet het ziekenhuis naar de patiënt of het slachtoffer komen. Dat gebeurt als er direct specialistische hulp nodig is. Bijvoorbeeld bij een groot of ernstig ongeluk. Of als iemand ernstig ziek is. Dan komt het Mobiel Medisch Team (MMT) in actie. Het MMT is vooral bekend van hun helikopter, de MMT-helikopter, ook wel traumahelikopter of lifeliner genoemd.

Een brommerrijder kwam in botsing met een bestelwagen en belandde zwaar gewond in de aanhanger achter het voertuig.

De bestuurder van de bestelwagen reed nog 200 meter door tot hij door had dat hij een scooterrijder op de aanhanger had liggen. Het slachtoffer is per ambulance naar het UMC ziekenhuis in Utrecht overgebracht.

Het ongeval gebeurde op de kruising met de Laarweg. Agenten doen onderzoek naar de toedracht.

Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

19:51:24 13-04-23 A1 Ambu 08993 - Westenengerdijk Harskamp Rit 74776 Traumaheli Lifeliner 3 - MMT Ambulance GelderlandZuid

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.