Redactie — lokaal2 reactie(s) — di 14 september 2021, 19:43

Ede kondigt noodbevel af na twintig autobranden in de wijk Veldhuizen

EDE – De burgemeester van Ede heeft na overleg met politie en het Openbaar Ministerie besloten maatregelen te treffen voor de wijk Veldhuizen voor aankomende nacht. De burgemeester neemt deze maatregelen om de autobranden zoals die afgelopen nacht plaatsvonden, te voorkomen.

Burgemeester René Verhulst: ’20 autobranden is natuurlijk absurd. Persoonlijke eigendommen van mensen zijn kapot gemaakt. De inzet van een noodbevel is een relatief zwaar middel, daar ben ik me van bewust. Ook omdat het de laatste tijd rustig was in de wijk. Echter gezien het grote aantal autobranden in een korte periode van één nacht en in één wijk, de onrust die dit met zich mee heeft gebracht en de vrees voor herhaling, is toch besloten het noodbevel in te zetten.’

Het noodbevel gaat vanavond om 20.00 uur in en duurt tot 7.00 uur morgenochtend. Naast het noodbevel zal er ook cameratoezicht plaatsvinden in de wijk.

Deel dit artikel

Reacties

guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mark
Mark
Offline
6 dagen geleden

Goed bezig!! Als je auto’s in de fik wil steken begin dan eerst met je eigen auto dan weet je hoe het voelt voor een andere!

Anoniem
Anoniem
Offline
6 dagen geleden

Jammer dat dit openbaar bekend gemaakt wordt. De daders kunnen dit ook lezen. Lost het probleem niet op helaas.

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

2
0
Praat mee over dit nieuws, wat is jouw mening?x
()
x