Logo 112Ede

Redactie ongeval 0 reactie(s) do 15 december 2022, 17:32

Flinke schade bij aanrijding op de Postweg in Lunteren

Laatst bijgewerkt: maandag 19:26 uur
LUNTEREN – Donderdagmiddag zijn op de kruising Postweg met de Scharrenburgersteeg in Lunteren drie voertuigen beschadigd geraakt bij een aanrijding. De twee auto’s moeten afgesleept worden vanwege schade aan de wielen. Er staat file op de vluchtstrook vanaf Ede richting Barneveld door het ongeval. De 112melding kwam om 16:34 uur binnen bij de meldkamer.

De Seat bestuurder kwam vanuit Lunteren en ging richting de A30 Arnhem. De bestuurder van het VW Transporter busje kwam vanaf de A30 en stond voor haaientanden. Die heeft de Seat Leon geraakt door onoplettendheid. Door de klap heeft de Seat Leon een zwaai gemaakt en daardoor een wachtende Skoda Octavia geraakt met de achterkant van de auto.

Ambulance verpleegkundigen hebben de man uit de Seat nagekeken op verwondingen maar deze kwam er goed vanaf. Hij raakte net als de andere man en vrouw niet ernstig gewond. De Seat staat dusdanig vast op de kruising dat deze deels de weg blokkeert.

Agenten regelen het verkeer ter plaatse maar dit levert wel vertraging op. Buurtbewoners geven al langere tijd aan dat de kruising gevaarlijk is. Dit is al het derde ongeval in een maand tijd op de kruising Postweg / Scharrenburgersteeg en de A30.

Locatie

112 Melding

16:34:00 15-12-22 Aanrijding letsel Postweg Scharrenburgersteeg Lunteren Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.