Logo 112Ede

Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) di 02 mei 2023, 16:04

Ga in gesprek met René Verhulst

EDE – René Verhulst is sinds september 2017 burgemeester van Ede. En hij gaat nog even door, want hij is afgelopen maart door de raad aanbevolen voor herbenoeming. Een mooi moment om burgemeester Verhulst en de mens achter de ambtsketen beter te leren kennen. Daarom organiseren we op woensdag 17 mei ‘In gesprek met René Verhulst’ op de CHE in Ede.

Stel vragen aan de burgemeester

Hoe kijkt hij terug op de afgelopen periode, wat waren hoogtepunten en dieptepunten? Wat drijft hem en welke kansen en uitdagingen ziet hij voor Ede in de toekomst? Deze en vele andere vragen worden deze avond besproken onder leiding van Xander van Soelen. Ook het publiek krijgt de kans om vragen te stellen. Heeft u altijd al iets willen vragen aan de burgemeester? Dit is uw kans!

Programma

Woensdag 17 mei 2023

Locatie: Ligthartzaal, CHE Ede (Oude Kerkweg 100)

15:30 uur – ontvangst met koffie en thee
16:00 uur – aanvang gesprek
17:30 uur – informeel napraten met hapje en drankje

Komt u ook?

U bent van harte welkom in de Ligthartzaal van de CHE Ede (Oude Kerkweg 100). Toegang tot het programma is gratis. Wilt u erbij zijn, dan vragen we u aan te melden via [email protected]. Graag tot dan!

Xander van Soelen

Xander van Soelen (36 jaar) is street artist en medeoprichter van Astrant. Hij gelooft in een positief jeugdbeleid waarbij niet alleen aandacht gaat naar de achterblijvers, maar ook naar de koplopers. Een plek bieden waar experiment en lef voorop staat, waar ‘op je bek gaan’ mag en wat zorgt voor nieuwe inzichten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.