Redactie inbraak 0 reactie(s) vr 11 februari 2022, 17:18

Inbraak in school aan de Bovenbuurtweg, schade loopt in de tienduizenden euro’s

Laatst bijgewerkt: vrijdag 17:18 uur
EDE – De politie zoekt getuigen van een inbraak in een school aan de Bovenbuurtweg in Ede. De inbraak vond donderdagavond 10 februari plaats in Ede. De inbraak werd gepleegd door mogelijk meerdere daders die na de inbraak op de vlucht sloegen. Ze gingen er met waardevolle spullen vandoor en de schade loopt in de tienduizenden euro’s.

Vluchtroute
De inbrekers zijn mogelijk gevlucht richting de Oude Kerkweg en weggereden in een auto.

Getuigen gezocht
Heeft u tussen 19:30 en 21:00 uur iets gezien of gehoord in de omgeving van de Bovenbuurtweg, de Oude Kerkweg? Ook beeldmateriaal, denk aan beelden van een deurbel of dashcam, kunnen belangrijk zijn bij het onderzoek.

Als u informatie of beelden heeft, neem dan contact op via 0900-8844 o.v.v. zaaknummer 2022063001. Melden kan ook volledig anoniem via 0800-7000. Meldingen bij Meld Misdaad Anoniem zijn voor agenten nooit terug te herleiden naar een melder.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.