Redactie inbraak 0 reactie(s) wo 06 april 2022, 18:25

Inbrekers in de wijk Rietkampen opgepakt na 112 telefoontje van oplettende buurtbewoner

Laatst bijgewerkt: woensdag 18:25 uur
EDE – In de nacht van zaterdag op zondag belde een bezorgde inwoner uit de wijk Rietkampen 112 omdat er twee in het donker geklede mannen waren gezien in de tuin van de buren. De mannen waren naar de achterkant van de woning gelopen en uit het zicht verdwenen. Iets later werden breek geluiden gehoord.

Meerdere eenheden gingen snel die kant op en omsingelden de woning. Daar zagen de agenten inderdaad dat er mannen binnen waren en dat er een inbraak gaande was. De eerste inbreker kon al snel worden aangehouden en na de komst van een hondengeleider gaf ook de tweede man zich over en kwam naar beneden vanaf de bovenverdieping.

Deze twee inbrekers konden op heterdaad aanhouden dankzij de melding van de alerte buur. De verdachten zitten beide nog vast in afwachting van het onderzoek.

Ziet u iets verdachts in uw buurt, aarzel dan niet en bel 112. Zo zorgen we er samen voor dat inbrekers gepakt worden!

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.