Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 23:17:17 Boetselaarsburg 6714GK Ede 67265 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-105

Ambulance 07-105

vrijdag 05 juni 2020

TOP NIEUWS

VANDAAG 05|06

EDE - Op de Galvanistraat in Ede is vrijdagmiddag omstreeks 16:00 uur een ongeval gebeurd. De Galvanistraat is daarom dicht.

 

Bij het ongeval zijn twee personenauto's en een vrachtwagen betrokken. Er is veel schade ontstaan en zeker 1 persoon raakte gewond.

 

Hoe het ongeval kon gebeuren is nog onduidelijk.

VANDAAG 05|06

BARNEVELD - Tussen Amersfoort en Apeldoorn, en Amersfoort-Ede-Wageningen is het treinverkeer momenteel stilgelegd vanwege een brand op het spoor. Hulpdiensten zijn gestuurd naar de Hanzeweg-Zuid in Barneveld waar het incident zich afspeelt.

 

Door nog onbekende oorzaak is een ooievaarsnest bovenop een mast van de bovenleiding van het spoor in brand gevlogen. Daarbij is ook de bovenleiding beschadigd geraakt en op het spoor gevallen. Omdat er hoogspanning op de leidingen staat kan de brandweer het vuur op dit moment niet uitmaken en wachten zij om hulp van ProRail.

 

Het ...

VANDAAG 05|06

EDERVEEN - Een 16-jarige fietser uit Ede is donderdagavond na een ongeluk zwaargewond achtergelaten op het viaduct over de A30 bij Ederveen. Een 24-jarige bestuurder van een bestelbus uit Lunteren reed hem aan, maar ging er ook meteen vandoor.


De politie meldt dat de bestuurder van de bestelbus even later terug is gekomen. Daar is hij aangehouden door de politie. Er is gekeken of hij gedronken had, maar dat was niet het geval.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk. De 24-jarige man uit Lunteren wordt verdacht van het veroorzaken een ongeluk en het verlaten van de ...

1/1

VANDAAG 05|06

EDE - Tussen woensdag 27 mei en zaterdag 30 mei 2020 zijn er een groot aantal ganzen (illegaal) doodgeschoten en achtergelaten. Dit is gebeurd bij de plassen tussen de Copernicuslaan en snelweg A12 in Ede.

 

Politie Ede is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gehoord of gezien of heeft u informatie voor het onderzoek laat het dan de Politie weten! Neem contact op via telefoonnummer 0900-8844 of meld misdaad anoniem: 0800-7000.

GISTEREN 04|06

EDE - Donderdagavond 4 juni rond 19.05 uur heeft een slippartij plaatsgevonden aan de Galvanistraat in Ede.

 

Bij het verlaten van de A30 op de afrit Ede is een auto geslipt in de bocht. Hierdoor belandde de auto in de berm. Er zijn geen gewonden gevallen. De auto wordt afgevoerd door een berger.

WOENSDAG 03|06

NEDERLAND - Door heel Nederland zijn de afgelopen weken branden in zendmasten geweest. Na uitgebreid onderzoek van de Landelijke Recherche van de politie onder leiding van het Landelijk Parket van het Openbaar Ministerie (OM) is noch (een vorm van een) relatie tussen de branden gebleken noch een georganiseerd crimineel verband tussen de verdachten.

 

Zendmasten in brand

De afgelopen weken heeft brand gewoed in 29 zendmasten door het hele land. De politie heeft vastgesteld dat de branden zijn aangestoken. De branden hebben geleid tot veel overlast en schade. Een enkele keer is ...

ZATERDAG 23|05

LUNTEREN - Vanuit Lunteren wordt sinds zaterdag 23 mei een verwarde vrouw vermist. De vrouw is blank, 1.70 m, lang donkerblond haar en draagt een rode jas.

 

Ze is weg in een witte Mitsubishi Outlander waarvan het kenteken begint met HL. heeft u informatie? Bel nu 112!

 

Update

De vermiste vrouw uit Lunteren is aangetroffen. Bedankt voor het meekijken!

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren

Headlines

Maximum snelheid voor hulpdiensten
EDE 24Webvertising