Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:46:59 (dia) Hoge Valksedijk 6741JJ Lunteren 79746 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

vrijdag 03 juli 2020

TOP NIEUWS

GISTEREN 02|07

EDE - Donderdagmiddag 2 juli rond 15.50 uur werd een gaslucht geroken in een portiek van een flatgebouw aan de Anjelierlaan in Ede.

 

De brandweer heeft 6 woningen laten ontruimen. Woonstede is geweest om de brandweer toegang te verschaffen in de technische ruimte van de flat. Volgens de melder heeft de brandweer meerdere metingen verricht maar niets aangetroffen.

GISTEREN 02|07

EDE - Donderdagmiddag 2 juli werd er een erehaag gevormd voor de overleden Shelley in de Lucas de Kockstraat in Ede. Shelley Bosch kwam op dinsdag 23 juni door messteken om het leven in haar woning. Haar vriend van 23 is aangehouden als verdachte.

 

Vandaag is de uitvaart van Shelley. Haar moeder heeft een oproep gedaan om een erehaag te vormen met witte rozen vanaf de Lucas de Kockstraat naar crematorium het Slingerbos.

1/1

DINSDAG 30|06

BENNEKOM - Dinsdagavond 30 juni rond 19.35 uur is brand ontstaan in een auto op de A12 tussen Ede en Arnhem ter hoogte van Bennekom.

 

De brand ontstond tijdens het rijden. De bestuurder wist de auto nog tijdig op de vluchtstrook te zetten waarna de vlammen al onder de motorkap vandaan sloegen. De opgeroepen brandweer heeft de auto geblust. En een berger heeft het wrak meegenomen.

DINSDAG 30|06

EDE - Dinsdagmiddag 30 juni rond 14.25 uur heeft een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de rotonde van de Schaapsweg met de Veenderweg in Ede.

 

Een vrouw is met haar scootmobiel tegen een stoeprand gebotst waar na ze met scootmobiel en al is omgevallen. Ze is behandeld in een ambulance waarna ze haar weg weer kon vervolgen.

DINSDAG 30|06

EDE - Dinsdagmorgen 30 juni zijn drie woningen ontruimd vanwege te hoge concentratie koolmonoxide aan de Groenhof in Ede. Volgens 112 Meldingen Ede werd de brandweer iets voor het middaguur opgeroepen. De brandweer heeft metingen verricht. In één van de woningen ging het koolmonoxide alarm af waarna de brandweer werd ingeschakeld. Na de ontruiming is de woning geventileerd.

 

Op het dak worden momenteel werkzaamheden uitgevoerd, dit bleek de oorzaak te zijn van de te hoge concentratie koolmonoxide.

GISTEREN 02|07

EDE / ARNHEM - In de nacht van 29 op 30 juni werd bij een woninginbraak in Ede een auto gestolen. Agenten van de Landelijke Eenheid kregen het gestolen voertuig in de gaten en volgden deze. De auto werd op de Amsterdamseweg in Arnhem aan de kant gezet. Zij hielden de bestuurder van de auto, een man van 28 jaar uit Ede, aan op verdenking van heling.

 

Politie Ede doet het onderzoek naar de woninginbraak en diefstal auto.

MAANDAG 22|06

EDE - Zondag 21 juni heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Rijksweg N224 kruising Proosdijerveldweg in Ede. Het ongeval tussen een fietser en een (snor)scooter vond omstreeks 14:30 uur, plaats. De bestuurder van de (snor)scooter heeft kort stilgestaan bij de fietser die door de aanrijding ten val was gekomen. Een getuige heeft de bestuurder horen zeggen dat hij snel weg moest, waarop de bestuurder op zijn (snor)scooter is weggereden richting het bos bij Kernhem.

 

De getuige kon het volgende signalement opgeven: Man, negroïde, ongeveer 175 cm lang, ongeveer 16 jaar oud. De ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren

Headlines

Maximum snelheid voor hulpdiensten
EDE 24Webvertising