Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 23:18:42 Louise Henriettelaan 6713MG Ede 63554 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-105

Ambulance 07-105

donderdag 28 mei 2020

TOP NIEUWS

GISTEREN 27|05

BENNEKOM - Woensdagmiddag 27 mei rond 17.10 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Van Balverenweg in Bennekom. Een automobilist is door nog onbekende oorzaak tegen een verkeerslicht gebotst. Het voertuig en het verkeerslicht hebben aanzienlijke schade.

 

Voordat de auto tegen het verkeerslicht botste vond er een kop-staartaanrijding plaats. De bestuurders hadden besloten dit op een parkeerplaats af te handelen, onderweg naar de parkeerplaats ging het nogmaals mis en botste de vrouw tegen het verkeerslicht.

GISTEREN 27|05

HARSKAMP - Hulpdiensten zijn woensdagochtend 27 mei groots uitgerukt naar de Molenweg in Harskamp. Daar is door nog onbekende oorzaak een 3-jarig jongetje onder een kar achter een auto gekomen.

 

Een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team (MMT) landde in het weiland voor assistentie aan het ambulancepersoneel. Toen de hulpdiensten ter plaatse waren had het kind zichzelf alweer bevrijd. Het kind is zwaargewond met de ambulance onder begeleiding van een trauma-arts, naar een ziekenhuis in Utrecht gebracht.

GISTEREN 27|05

UGCHELEN / HOENDERLOO - Langs de Otterloseweg tussen Ugchelen en Hoenderloo zijn woensdagochtend meerdere plekken gevonden waar grote hoeveelheden afval is gedumpt.

 

Op meerdere plekken langs de Otterloseweg lagen onder andere, isolatiemateriaal, vaten, filters, aarde en zelfs henneptoppen. De provincie en staatsbosbeheer zijn er van op te hoogte. De provincie laat het afval zo snel mogelijk opruimen. De politie laat weten dat zij een onderzoek zijn gestart naar de afkomst van het drugsafval.

 

De dumpingen zullen afgelopen nacht hebben plaatsgevonden. De politie is dan ...

1/1

DINSDAG 26|05

EDE - Een buitengewoon opsporingsambtenaar (boa) van de gemeente Ede moest zaterdag naar het ziekenhuis nadat hij een hoofdwond had opgelopen bij een aanhouding op de Posthoornstraat. Een andere handhaver kwam met kneuzingen aan hand en pols ook niet ongeschonden uit de strijd.

 

Handhaving Ede maken vandaag samen met Burgemeester Verhulst een statement tegen het geweld richting handhavers door het hele land.

 

Sinds de coronamaatregelen van kracht zijn, neemt de druk op de boa's steeds verder toe. Volgens de Nederlandse Boa Bond komt daar ook steeds vaker geweld bij ...

1/1

DINSDAG 26|05

EDE - Horecaondernemers, inwoners en ook wij als gemeenten zijn blij dat, als alles goed gaat, op 1 juni de horeca weer op kan starten en de terrassen weer open kunnen. Het is voor horecaondernemers nog een hele klus om hun zaak en terras zodanig in te richten dat de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden. Daarom is burgemeester Verhulst met de accountmanagers van de gemeente Ede in gesprek gegaan met Koninklijke Horeca Nederland en de Stichting SBE.

 

Puzzel
Samen onderzoeken we welke ruimte er letterlijk is voor de terrassen. Kunnen we de bestaande terrassen tijdelijk wat ...

ZATERDAG 23|05

LUNTEREN - Vanuit Lunteren wordt sinds zaterdag 23 mei een verwarde vrouw vermist. De vrouw is blank, 1.70 m, lang donkerblond haar en draagt een rode jas.

 

Ze is weg in een witte Mitsubishi Outlander waarvan het kenteken begint met HL. heeft u informatie? Bel nu 112!

 

Update

De vermiste vrouw uit Lunteren is aangetroffen. Bedankt voor het meekijken!

WOENSDAG 06|05

Met het codewoord 'masker 19' kunnen slachtoffers van huiselijk geweld vanaf 1 mei bij de apotheek een melding doen van huiselijk geweld. Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), minister Sander Dekker voor Rechtsbescherming en apothekersorganisatie KNMP hebben afgesproken om met deze nieuwe mogelijkheid het melden van huiselijk geweld laagdrempeliger te maken. Als een slachtoffer de woorden 'masker 19' uitspreekt, weet de apotheker dat de klant een melding wil doen van huiselijk geweld. Daarop wordt Veilig Thuis gewaarschuwd. Het codewoord biedt zo uitkomst voor ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren

Headlines

Maximum snelheid voor hulpdiensten
EDE 24Webvertising