Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:51:37 C2 Cva Unit Gelderse Vallei Willy Brandtlaan Ede 6716RP 15103 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-105

Ambulance 07-105

donderdag 21 februari 2019
TOP NIEUWS

GISTEREN 20|02

EDE - Op de kruising Rijksweg met de Lagewoud in Ede is woensdag rond 17:45 uur een ongeval gebeurd. Een fietser werd aangereden door een automobilist en raakte gewond.

 

De man is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

DINSDAG 19|02

HARSKAMP - Bij een aanrijding op de N310 in Harskamp zijn dinsdagavond 19 februari twee personen lichtgewond geraakt.

 

De weg is tijdelijk afgesloten geweest om de brokstukken op te ruimen. De oorzaak van de aanrijding is onbekend.

DINSDAG 19|02

BENNEKOM - Op dinsdag 19 februari is de brandweer naar een woning aan het Wilgenroosje in Bennekom gestuurd vanwege een gaslucht.

 

Volgens omstanders zou de bewoner de gaskraan hebben opengedraaid. De reden hiervoor is niet bekend. De brandweer ging na overleg met de politie weer retour kazerne.

MAANDAG 18|02

LUNTEREN - De brandweer heeft maandagavond twee inzet oefeningen gehouden bij Jur Soetendaal aan de Vitterweg in Lunteren.

 

Het korps kreeg een brandmelding in een loods, ter plaatse bleken in de hal twee vuurhaarden te zijn waarbij slachtoffers gered moesten worden. Aan de achterkant kreeg de 2e ploeg te maken met een ongeval met beknelling. Twee personen waren onder shovelbakken terecht gekomen en kwamen bekneld te zitten.

 

Doel van de oefening was voornamelijk het beoefenen van het veilig werken met het materiaal en de eigen veiligheid. De oefening duurde ruim een uur. ...

1/1

MAANDAG 18|02

EDE - Afgelopen weekend werd er door een bewoner op de Groevenbeek in Ede een gaslek gemeld. Bij inspectie door brandweer en politie, bleek er een in opbouw zijnde hennepkwekerij in de woning te zijn. Kennelijk was bij het boren van de gaten voor de ontluchting hiervan de gasleiding geraakt, waardoor de woning inmiddels al vol gas stond.

 

Toen agenten ter plaatse kwamen, viel het al op dat de ramen dichtgeplakt waren en dat er ventilatoren in de woning hingen. Toen zij verder zochten, ontdekten zij de in opbouw zijnde kwekerij.


De bewoner is aangehouden voor het treffen van ...

GISTEREN 20|02

HARSKAMP - Een 47-jarige vrouw uit Harskamp is door de rechtbank veroordeeld voor huiselijk geweld. Ze kreeg 19 maanden gevangenisstraf, waarvan bijna een jaar voorwaardelijk, voor de ernstige mishandeling van haar man.


De rechtbank in Arnhem acht ernstig huiselijk geweld bewezen. De vrouw sloeg afgelopen augustus met een bierfles en glas in op haar partner. Die liep daarbij doorgesneden pezen en andere verwondingen op.

 

Doordat de vrouw een schizofrene stoornis en alcohol- en drugsproblemen heeft, is de kans op herhaling groot. De rechtbank legde daarom een proeftijd van vijf ...

GISTEREN 20|02

VIANEN - Op de Hagenweg in Vianen is dinsdagmorgen een fietser aangereden door een kleine vrachtwagen, dat meldt RTVUtrecht. De fietser viel en raakte gewond. Het slachtoffer, een jongen van 17 jaar, is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe ernstig de verwondingen zijn is niet bekend.

 

Het ongeluk gebeurde op het fietspad langs de Hagenweg. Omdat er bomen gekapt worden, wordt het verkeer op de rijbaan door verkeersregelaars over één rijstrook geleid. De bestuurder van het vrachtwagentje negeerde de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Hij wilde de file omzeilen en ...

Agenda

Zaterdag 16 maart

10:00
Kootwijkerbroek

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand
95 euro boete voor appen op de fiets
Aantal stemmen:
  714
54%
  Prima boete!

24%
  Veel te hoog!

22%
  Veel te laag!

EDE 24Webvertising