Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 20:50:21 Witte De Withstraat 6712HC Ede 11324 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

zondag 26 januari 2020
1/1
TOP NIEUWS

VRIJDAG 24|01

EDE - Donderdagavond hield de politie in Ede een actie welke erop gericht was om inbraken te voorkomen. Tijdens deze actie controleerden agenten een voertuig met daarin twee personen. Zowel de bestuurder als de bijrijder zijn bij de politie bekend ter zake vermogensdelicten, daarom besloten zij het voertuig en de personen te onderzoeken op bezit van inbrekerswerktuigen.

 

Tijdens dit onderzoek kwamen agenten erachter dat de bijrijder nog een celstraf open had staan. Tijdens de fouillering van deze persoon troffen agenten een bivakmuts, zaklamp en handschoenen aan. In het voertuig ...

DONDERDAG 23|01

BENNEKOM - Donderdagavond 23 januari rond 18.40 uur heeft een aanrijding plaatsgevonden op de Edeseweg in Bennekom.

 

De bestuurster van een personenauto is door onbekende oorzaak tegen twee verkeerspalen gebotst. De auto liep flinke schade op, ook is een ander voertuig beschadigd geraakt door de verkeersborden. Er is niemand gewond geraakt.

DONDERDAG 23|01

EDE - Donderdagmiddag 23 januari rond 13.30 uur is brand ontstaan in een auto aan de Marconistraat in Ede.

 

Medewerkers van een bedrijf die de autobrand opmerkte hebben een eerste blus poging gedaan. De brandweer heeft het bij aankomst overgenomen. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is onduidelijk.

WOENSDAG 22|01

BARNEVELD - Op de A30 bij Barneveld zijn woensdagmiddag rond 17:45 uur twee auto's met elkaar in botsing gekomen. De schade is behoorlijk.

 

Meerdere mensen zijn behandeld door ambulance medewerkers. De file tussen Lunteren en Barneveld loopt al snel op. De linker rijstrook is afgesloten.

1/1

MAANDAG 20|01

EDE - De aanleg van de Parklaan is gestart. Op maandag 20 januari is gestart met het kappen van zo'n 280 bomen. Deze kap is nodig om de aanleg van de kruispunten ten hoogte van de Klinkenbergerweg en het World Food Center te realiseren. Na de kapwerkzaamheden wordt onderzoek gedaan naar niet-gesprongen explosieven. De Parklaan verbindt straks de A12 met de N224. Ede-Oost wordt hierdoor beter bereikbaar.

 

Na overleg met buurtbewoners zijn de plannen voor dit deel van de Parklaan deels aangepast. Hierdoor worden minder bomen gekapt dan in de oorspronkelijke plannen stond. Zo ...

DONDERDAG 16|01

EDE / VEENENDAAL / WAGENINGEN - Van de rekening van een bejaarde inwoonster uit Wageningen worden op dinsdag 27 september 2019 meerdere bedragen afgeschreven.

 

Na de uitzending van BureauGLD heeft de politie meerdere tips met namen binnengekregen. Een 41-jarige vrouw en een 39-jarige man uit Ede zijn aangehouden.

DINSDAG 14|01

In Nederland overlijden elke dag vijf mensen door zelfdoding. Uit onderzoek blijkt dat praten over gedachten aan zelfmoord helpt en mogelijk levens kan redden. Zo'n gesprek over zelfmoord is voor veel mensen niet makkelijk. Daarom brengt 113 Zelfmoordpreventie een gratis online training uit waarmee elke Nederlander in een uur tijd kan leren hoe te signaleren, door te vragen en samen hulp te zoeken. Zodat iemand die zelfmoordgedachten heeft mogelijk uit zijn of haar isolement komt. De training staat op de website www.vraagmaar.nl/online-training.

 

Zelfmoord is een groot maatschappelijk ...

Agenda

Dinsdag 05 mei

13:00
Maarssen

Zaterdag 10 oktober

10:00
Barneveld

Headlines

Moet de brandweer een rekening sturen voor een inzet?
Aantal stemmen:
  5654
20%
  Nooit!

4%
  Altijd

76%
  Alleen dienstverlening op verzoek

EDE 24Webvertising