Cryptovaluta
Redactie algemeen 0 reactie(s) do 11 mei 2023, 17:24

Is nu crypto kopen nog slim?

Een aantal jaren geleden was het daar opeens; crypto. De digitale versie van de normale munt zoals we die allemaal kennen. De echte durfallen investeerden er massaal in en eerlijk is eerlijk; uiteindelijk hadden velen van ons het nakijken. Er werden flinke wisten gemaakt en mensen werden in één klap miljonair. Daarna ontstond een nieuwe situatie, welke dat was en wat nu slim is om te doen? Hier vind je het op een rij. 

Te cryptisch?

De cynische types waren er als de kippen bij toen de koersen van crypto massaal in het rood belanden. Zij zagen crypto als een tijdelijke hoax die ieder moment toch weer in elkaar zou storten. Niet realiserend dat de winst bij deze koersval wellicht iets minder hoog zou zijn, maar het er zeker nog wel zou zijn. Nu we een behoorlijke tijd verder zijn kunnen we wel concluderen dat cryptomunten een vaste waarde in onze economie zijn geworden. Munten als de Bitcoin -en ook wanneer we naar de Ethereum koers kijken- kennen inmiddels een stabiel karakter. Uiteraard aanhakend op mondiale ontwikkelingen op financieel economisch gebied, maar daarmee niets anders dan andere investeringsmogelijkheden met risico’s zoals aandelen en obligaties. Kortom, crypto is zeker niet te cryptisch gebleken voor vele investeerders. 

Weg van de nerd

Het voordeel van crypto is dat het voor iedereen eenvoudig aan te schaffen is. Je kunt het gewoon online kopen op betrouwbare platformen. Wanneer je de juiste platformen kiest, krijg je ook nog goed en gedegen advies inclusief bijbehorende analyses. Het is dus niet meer iets wat alleen weggelegd is voor technerds, iets wat voorheen nogal eens het vooroordeel was. Daarnaast is het ook iets waar je al met een klein bedrag in kunt stappen. 

Nu starten met crypto?

Wanneer men de balans van bovenstaande opmaakt kan je niet anders dan concluderen dat investeren in crypto vandaag de dag een goed idee is. Het succes valt of staat natuurlijk met de huidige koers, het geduld en de keuze van de juiste munt. Een glazen bol heeft niemand, dus met zekerheid zeggen dat iets een succes wordt is helaas niet mogelijk. Wel kunnen mensen kijken naar de resultaten uit het verleden en de huidige tendens. Iets wat zeer te vergelijken is qua aandelen. 

Wel of niet?

Dus of het nu een goed moment is om te starten met crypto? Dat is een te generieke vraag om een concreet antwoord op te geven. Kansen spreiden en een deel van je geld wegzetten in digitale munten is gezien het verleden een slimme keuze. Wanneer je geduld hebt zal er altijd een piek volgen wanneer je op een laag moment instapt. Let er wel altijd op dat je een betrouwbare munt koopt, de éne munt is namelijk zeker de ander niet. Dat is namelijk een nadeel van crypto, iedereen kan zelfstandig een munt starten. Van bekende mensen tot influencers, de betrouwbaarheid ervan is dan nogal eens discutabel. 

Dus stap in bij een betrouwbare munt op een laag moment via een betrouwbaar medium en je kan mooie resultaten behalen. Want één ding is zeker, crypto is here to stay. Succes!

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.