Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:47:47 Meijer, Huisarts Commandeursweg 6721TZ Bennekom 49747 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-116

Ambulance 07-116

vrijdag 16 april 2021
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 15|04

EDE - Agenten hebben vandaag in Ede een persoon aangehouden op verdenking van het dealen in drugs. Een tweede verdachte wist te ontkomen.

 

Naar aanleiding van binnengekomen informatie is vandaag een verdachte op heterdaad aangehouden. Er werd donderdagmiddag een deal op heterdaad waargenomen op de Singel in Ede. Het voertuig waaruit gedeald werd reed daarna weg.

 

Het voertuig werd door de politie gevolgd tot een tankstation elders in Ede. De verdachten kregen door dat er een aanhouding zou gaan volgen en probeerden met hun voertuig weg te komen.

Tijdens de vlucht werden ...

GISTEREN 15|04

LUNTEREN - Een mountainbiker is donderdagmiddag 15 april gewond geraakt bij een valpartij in het bos aan de Hessenweg in Lunteren. Hulpdiensten werden volgen 112 Meldingen Lunteren om 17:36 uur opgeroepen.

 

De politie heeft een hek open moeten knippen zodat de ambulance bij het slachtoffer kon komen. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

1/1

GISTEREN 15|04

NEDERLAND - Cybercrime, maar ook gedigitaliseerde vormen van 'klassieke' criminele vergrijpen nemen fors toe. In het eerste kwartaal van 2021 zag de politie een verdubbeling van het aantal geregistreerde digitale misdrijven ten opzichte van het jaar ervoor. Vooral oplichting via WhatsApp en fraude in de online handel springen eruit.

 

Criminelen verleggen hun werkterrein van de fysieke wereld naar internet. De politie ziet cybercrime en gedigitaliseerde criminaliteit jaarlijks met zo'n 25 procent toenemen. Met name het toenemend aantal gevallen van oplichting en hacken valt ...

DONDERDAG 08|04

NEDERLAND - Mensen vanaf 60 jaar, geboren in 1960 of eerder, kunnen veilig een prik met AstraZeneca blijven krijgen. Mensen onder de 60 jaar ontvangen een ander vaccin. Minister Hugo de Jonge (VWS) volgt hiermee het advies van de Gezondheidsraad. Die stelt dat het risico op gezondheidsschade als gevolg van COVID-19 bij 60-plussers vele malen groter is dan het risico op de zeer zeldzame gemelde bijwerking van ernstige trombose met een laag aantal bloedplaatjes. Ook worden de bijwerkingen tot op heden vooral gezien bij mensen onder de 60 jaar. Vorige week vrijdagmiddag legde de minister ...

DONDERDAG 08|04

Wie dacht dat het alleen bij een witte Pasen zou blijven, heeft het bij het verkeerde eind. Volgens de prognoses gaat het de komende dagen nog meer sneeuwen. In Limburg kan het zelfs tot 10 cm gaan sneeuwen. Het KNMI heeft inmiddels code geel afgegeven en in het hele land worden strooiwagens ingezet om te voorkomen dat de wegen te glad gaan worden. Als je op de weg gaat in Ede en omstreken, is het dus belangrijk om goed uit te kijken.

 

Hoe lang het blijft sneeuwen in Nederland, is voor nu nog niet duidelijk. Verwacht wordt dat het de komende dagen af en aan kan blijven sneeuwen. Ook ...

Meer artikelen