Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:00:27 Bgm-01 Ass. Ambu De Zoom Ede 072780 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Gelderland-Midden (Ede Centrum)...
woensdag 02 december 2020
Vraag het de specialist - 112 Ede

Vraag het de specialist

Hieronder vindt u een overzicht van onze partners, ook wel lokale specialisten! Als we een probleem hebben, of een vraag beantwoord willen hebben is het tegenwoordig heel normaal dat we hier naar op zoek gaan via Google. Echter staat het internet vol met verschillende oplossingen en antwoorden op uw probleem of vraag. Hoe weet u nu of u de juiste kiest?

Om de hoek woont de specialist! Voor veel mensen is de drempel te hoog om bij de specialist naar binnen te lopen. Men denkt al vaak dat dit geld kost. Op deze pagina kunt u onder elke partner op de knop “Vraag onze specialist” drukken. De redactie stuurt de ingezonden vragen door naar de specialist.

Minimaal wordt elk kwartaal 1 vraag beantwoord door elke specialist. Bij veel ingestuurde vragen breiden we dit uit naar maximaal 3 per kwartaal. Uit de ingezonden vragen wordt door de redactie een keuze gemaakt. U kunt uw vraag met uw eigen gegevens insturen, echter is het ook mogelijk uw vraag anoniem in te sturen. Uw vraag en het daarbij horende antwoord wordt als nieuwsbericht op de website geplaatst, tevens zal deze zichtbaar blijven onder de partner waar aan de vraag is gesteld. Vaak zijn er meer mensen die met hetzelfde probleem of vraag rondlopen als u! Zo helpen we elkaar.

Boers Advocaten

Een juridisch probleem is vervelend, tijdrovend en komt nooit gelegen. Maar wat als u er zelf niet meer uitkomt en het knelpunt écht onder de huid gaat zitten? In dat geval is er behoefte aan juridische daadkracht: een partner die onvoorwaardelijk partij kiest. Een luisterend oor en iemand voor wie de wet geen geheimen kent. Maar vooral, een medespeler die met een flinke dosis inzet uw zaak tot een goed einde brengt.

Bij Boers Advocaten staan acht advocaten, met samen 150 jaar ervaring, klaar om u bij te staan. Al ruim dertig jaar combineren wij kennis, passie en openheid op een manier waar onze cliënten de vruchten van plukken. Wij zijn op verschillende rechtsgebieden actief, maar benaderen ieder werkterrein écht als specialisme. Maar ook met aandacht voor de cliënt: betrokken, to the point en glashelder.

Boers Advocaten

Eugénie Ponjee-Scheurwater

Eugénie helpt mensen graag hun leven weer op de rails te krijgen na tegenslag. Of het nu gaat om een ongeval, of medische fout: zij wijst slachtoffers de weg naar een zo volledig mogelijk herstel. Zowel qua gezondheid als in financieel opzicht. Eugénie is al bijna 25 jaar werkzaam als advocaat en heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van de letselschade. Zij is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade (ASP). Deze keurmerken staan voor onafhankelijkheid, deskundigheid en een heldere communicatie. Als persoon staat Eugénie voor kwaliteit en betrokkenheid. Zij kan zich goed verplaatsen in uw situatie en zet zich in om voor u een betrouwbare partner in spannende tijden te zijn.


De meest recente vragen

Boers Advocaten

> Recordbedrag

Gerechtshof wijst een recordbedrag van 250.000 euro aan smartengeld toe.

Boers Advocaten

> Affectieschade

De Wet vergoeding affectieschade en het strafproces

Boers Advocaten

> Gebroken heup

Letselschade na mogelijk incorrecte behandeling omtrent gebroken heup