Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 21:49:18 De Gaullesingel 6716LG Ede 74877 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-107

Ambulance 07-107

maandag 14 oktober 2019

DINSDAG 15|11

Nieuwe informatie in onderzoek naar moord op Ida Sjamsudin

ARNHEM - Het rechercheteam van TGO Badhuis, welke het onderzoek naar de moord op de Arnhemse Ida Sjamsudin doet, heeft nieuwe informatie binnen gekregen over de mogelijke betrokkenheid van een aantal auto’s. De inzittende(n) van deze auto’s kunnen belangrijke getuigen zijn die de politie kunnen helpen bij het oplossen van de zaak.

 

Op maandagochtend 22 november 2010 ontdekte een medewerker van een bedrijf aan de Arnhemse Badhuisstraat naast een afvalcontainer het lichaam van de 51-jarige straatprostituee Ida Sjamsudin. Sindsdien is het rechercheteam bezig met het onderzoek waarbij de hulp van getuigen via verschillende media, waaronder Opsporing Verzocht, het dagblad De Gelderlander en Omroep Gelderland ingeroepen werd.

 

Grijze Volvo S60

Het team wil graag in contact komen met de inzittende(n) of eigenaren van een drietal auto’s. Deze inzittende(n) kunnen belangrijke getuigen zijn in het onderzoek. Zij kunnen mogelijk nieuwe informatie geven over het onderzoek. Het rechercheteam is op zoek naar de inzittende(n) van een grijze Volvo S60 met in het kenteken mogelijk de cijfercombinatie 27. Daarnaast wil de politie in contact komen met de inzittende(n) van een donkerkleurige Daihatsu Charade en een kleine rode auto.

 

Opsporing Verzocht

In een uitzending van het AVRO-televisieprogramma ’Opsporing Verzocht’ wordt vanavond 15 november aandacht besteed aan deze zaak. Daarnaast zal bij Omroep Gelderland na het tv-nieuws van 18.00 uur een opsporingsbericht volgen waarin de politie een aantal gerichte vragen aan de kijkers zal stellen. Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond 15 november uitgezonden om 21.30 uur op Nederland 1, de herhaling is woensdagmiddag 16 november om 11.10 uur op Nederland 2.

 

Getuigen

Als u informatie heeft over de drie auto’s of de inzittende(n) neemt u dan contact op met de politie. Ook al denkt u dat uw informatie misschien niet belangrijk is, het kan voor ons juist het missende puzzelstukje zijn! U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0900-8844 van politieregio Gelderland-Midden of via het emailadres: tgobadhuis@gelderland-midden.politie.nl

Locatie
Video's
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines