Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 21:04:51 Sporthal Dvo Achterstraat Bennekom 6721VM 13800 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-105

Ambulance 07-105

zaterdag 16 februari 2019

VRIJDAG 05|01

Inloopavond voor nieuw dorpshuis met sportzaal Garderen

De inloopavond is op 17 januari van 19.00 tot 21.00 uur

GARDEREN - Garderen krijgt aan de Koningsweg een nieuw dorpshuis met een sportzaal. In de zomer van 2019 gaat het nieuwe complex open. De gemeente wil graag met omwonenden en belangstellenden de plannen bespreken. Daarom organiseren we een inloopavond waarop u van harte welkom bent.

 

De inloopavond is op woensdag 17 januari in de kantine van bouwbedrijf Van de Kolk aan de Koningsweg 13 in Garderen. U kunt tussen 19.00 en 21.00 uur binnenlopen. Medewerkers van de gemeente zijn tijdens de inloopavond aanwezig om uw vragen te beantwoorden en naar uw reactie te luisteren.

 

Bekijk het schetsontwerp tijdens de inloopavond

Tijdens de inloopavond kunt u het schetsontwerp voor het nieuwe dorpshuis en de gymzaal bekijken. Dit schetsontwerp is gemaakt in samenwerking met verschillende toekomstige gebruikers in en rond Garderen. Samen met elkaar is er gekeken naar de functies die in het gebouw een plekje moeten krijgen en hoe het gebouw eruit moet komen te zien. Het schetsontwerp is de basis om het plan te bespreken en te kijken of aanpassingen gewenst zijn.

 

Bestemmingsplanherziening nodig

Er is een bestemmingsplanherziening nodig om de bouw van het dorpshuis en de sportzaal aan de Koningsweg mogelijk te maken. De eerste stap hiervoor is dat er een voorontwerpbestemmingsplan komt. In het voorontwerpbestemmingsplan ziet u de ruimtelijke inpassing van het dorpshuis en de sportzaal. Tijdens de inloopavond van 17 januari kunt u het voorontwerp bestemmingsplan bekijken en hierover vragen stellen of gelijk een inspraakreactie geven. Na de inloopavond legt de gemeente het voorontwerpbestemmingsplan ook formeel voor twee weken ter inzage en is het ook mogelijk in deze periode een inspraakreactie te geven.

Locatie
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie