Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:41:14 Groenendaal Ede 6715BE 24531 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-105

Ambulance 07-105

dinsdag 26 maart 2019

DINSDAG 27|02

Herstart planontwikkeling gezondheidscentrum Bellestein

Winkeliers en omwonenden worden zo betrokken bij de planuitwerking

EDE - De plannen voor een nieuw gezondheidscentrum op Bellestein worden weer opgepakt. Na een locatieonderzoek in 2015 is gebleken dat een nieuw gezondheidscentrum op de bestaande locatie het meest geschikt is. De komende tijd worden de plannen verder uitgewerkt.

 

De gebruikers van het huidige gezondheidscentrum hebben in 2008 aangegeven dat de locatie te klein is en niet meer voldoet aan de eisen. Uit onderzoek is gebleken dat een nieuw gebouw op de huidige locatie het meest geschikt is. De initiatiefnemer heeft inmiddels de contracten met de verschillende gebruikers vastgelegd. Hierop volgend heeft het college van B&W besloten om een herstart te maken met de verdere planontwikkeling.

 

Participatie planuitwerking

Samen met de initiatiefnemer gaat de gemeente Ede de komende periode aan de slag om de plannen verder uit te werken. In overleg met de winkeliersvereniging en de Vereniging van Eigenaren op Bellestein wordt een klankbordgroep samengesteld. Winkeliers en omwonenden worden zo betrokken bij de planuitwerking.

Foto's
1/1
Locatie
Reacties
Els zegt: spacer
Belangrijk is de verkeersveiligheid vanwege vrachtverkeer dat komt laden en lossen. Dat hoort bij een winkelgebied. Maar bij wijziging moet dat gewaarborgd blijven. Vernieuwing is een goede impuls.
27-02-18 22:55
Score: 1
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines