Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:48:14 Nieuwe Maanderbuurtweg Ede 6717BC 24136 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-107

Ambulance 07-107

zondag 24 maart 2019

WOENSDAG 28|02

Nieuwe franchisenemer van SNS Barneveld stelt zich voor

Ik wil dolgraag mensen helpen om hun droomhuis werkelijkheid te laten worden

BARNEVELD - De paarse bankwinkel aan het Dijkje in Barneveld is een nieuw gezicht rijker. Dick van den Boogert (51) is de nieuwe franchisenemer van SNS Barneveld.

 

Ruim 28 jaar werkte Dick in verschillende functies in de bankenwereld. Hij was vastberaden om ooit zijn eigen visie op bankieren werkelijkheid te laten worden. Nu is het dan zover, per 1 maart runt hij de SNS winkels in Barneveld en Leusden. Hypotheken SNS Barneveld focust zich vooral op de hypotheekvraag in de gemeente Barneveld. Met het oog op de vele nieuwbouw en doorstroom geen verkeerde focus.

 

“Ik wil dolgraag mensen helpen om hun droomhuis werkelijkheid te laten worden. De SNS heeft als één van de weinige banken in Nederland eigen hypotheken en neemt ook het aanbod van andere hypotheekaanbieders mee in haar advies. Daardoor weet je zeker dat we een hypotheek aanbieden die uitstekend past. En dat is uniek. Het is juist die ruime keuze die zo aantrekkelijk is voor de starter en doorstromer.”

 

Naast het afsluiten van een hypotheek, gaat het ook bij verzekeren en sparen om vertrouwen. Precies waarom Dick persoonlijk en zakelijk betrokken is bij de gemeente. ‘De meest normale bank’ zo ziet de SNS Bank zichzelf. Ook Dick van den Boogert wil zo normaal mogelijk doen. “Ik vind het belangrijk om dicht bij de inwoners van de gemeente Barneveld te staan, zodat ik weet wat ze willen en wat hun situaties zijn. Mensen moeten zowel digitaal als persoonlijk goed geholpen worden. Daarom ben ik van mening dat een bank net een stapje verder moet zetten, door echt met klanten mee te denken."

 

Vanaf 1 maart staat hij samen met Roeli Haaxman-Tolsma en Wieger van Rijswijk zes dagen per week in SNS Barneveld. “De huidige medewerkers heb ik over kunnen nemen en blijven daardoor werken in Barneveld. Zij zitten barstensvol kennis en ervaring en kennen Barneveld en dat is wat we nodig hebben."

 

Heeft u behoefte aan een vrijblijvend oriënterend hypotheekgesprek of een advies over andere financiële diensten? Loop gerust binnen voor een kop koffie of voor het maken van een afspraak.

 

SNS Barneveld

Dijkje 19, Barneveld

Tel. 030 633 3000

snsbank.barneveld@sns.nl

www.snsbank.nl/Barneveld

Foto's
1/1
Locatie
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie