Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 21:04:51 Sporthal Dvo Achterstraat Bennekom 6721VM 13800 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-105

Ambulance 07-105

zaterdag 16 februari 2019

WOENSDAG 02|05

Jongeren schoppen deuken in auto met vrouw en kind erin

Behalve schade aan de auto leverde dit ook grote schrik op bij de vrouw en haar kindje

EDE - Afgelopen zaterdag in het begin van de avond vond een groep jongens het nodig om op de parkeerplaats van winkelcentrum Bellestein een vrouw en haar kleine kind in haar auto lastig te vallen. Behalve schade aan de auto leverde dit ook grote schrik op bij de vrouw en haar kindje.


Op de parkeerplaats ligt een zebrapad en door het handelen van de lopende jongens wist de bestuurder van de auto niet of ze wel of niet zouden oversteken. Toen ze uiteindelijk optrok vonden een aantal jongeren het nodig om meerdere keren tegen haar auto te schoppen en te slaan. Hierdoor ontstonden twee flinke deuken in het chassis.


De bestuurder parkeerde verderop haar auto om van de schrik te bekomen en om de schade aan haar auto te bekijken. Die tijd kreeg ze niet echt aangezien de jongens op haar kwamen afrennen. De vrouw werd vervolgens door de jongens uitgescholden en geduwd. Gelukkig is er geen letsel ontstaan maar u kunt zich vast voorstellen dat dit erg intimiderend is voor de vrouw en haar kindje.
De groep is vervolgens weggelopen in de richting van de Steinenwijk.


Ook al vinden deze "helden" misschien dat de bestuurder op het zebrapad niet juist heeft gehandeld, dit is dan nog geen reden om zich zo uit te leven op de personen en de auto.
De bestuurder heeft aangifte gedaan en daarom is de politie op zoek naar getuigen van dit incident.


De politie heeft al wat informatie over de signalementen en samenstelling van de groep, maar alle informatie is welkom zodat ze de daders kunnen aanhouden voor openlijk geweld.

 

Openlijke geweldpleging
Openlijke geweldpleging is het openlijk in vereniging plegen van geweld tegen personen of goederen. Je bent hierbij niet alleen schuldig als je zelf het geweld gebruikt, maar ook als je bijvoorbeeld middelen verschaft om het geweld te plegen of aanmoedigt het geweld te plegen.

Foto's
1/1
Locatie