Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:51:37 C2 Cva Unit Gelderse Vallei Willy Brandtlaan Ede 6716RP 15103 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-105

Ambulance 07-105

donderdag 21 februari 2019

DINSDAG 04|09

Wat te doen met een kapotte auto in de omgeving van Ede

Advertorial

Een auto is meer dan blik op wielen. De echte autoliefhebber zal dat beamen. Een schadeauto verkopen doe je dus niet zomaar, zeker als het lijkt mee te vallen met de schade. Echte liefhebbers zien een auto als een haast levende machine. De onderdelen werken samen en doen datgene waarvoor de auto gemaakt is: de chauffeur en zijn passagiers op een prettige manier van A naar B brengen. Een auto kan dan ook gezien worden als een levend organisme met organen. Hij heeft ledematen (de wielen), een brein (het stuur en het gas- en rempedaal), een hart (de motor), een spijsverteringskanaal (helemaal van de tank tot de uitlaat) en een huid (de carrosserie).

 

En zoals bij elk organisme kan de rest van de onderdelen niet goed functioneren wanneer er één kapot gaat. Zonder wielen kan de motor draaien wat hij wil, je zal geen meter vooruit komen, en zonder stuur zal de carrosserie het snel begeven. Helaas zit een ongeluk soms in een klein hoekje, en gaat er op den duur altijd wel iets defect. Wat dan? Wat kun je doen met een kapotte auto? Je kunt hem laten repareren, maar dit wordt al gauw een dure grap. Daarom willen we het vandaag hebben over iets anders: het verkopen van een kapotte auto.

 

Wie koopt er nu een kapotte auto?

Er zijn gespecialiseerde bedrijven (waaronder ons bedrijf) die vrijwel alleen maar kapotte auto’s kopen. Zij werken samen met vakgarages in het oosten van Europa, waar auto’s veel goedkoper dan hier gerepareerd kunnen worden. Zij hebben alle nodige kennis en middelen in huis om dit succesvol te kunnen doen: ze kennen de wetgeving, ze spreken Oekraïens, Russisch en Pools en beschikken over een groot netwerk om altijd de beste prijs te kunnen krijgen voor iedere kapotte of tweedehands auto.

 

Wat is een kapotte auto waard?

Veel mensen denken dat een kapotte wagen geen waarde meer heeft. Maar niets is minder waar! Zeker bijvoorbeeld een auto met defecte motor verkopen, of met een ander technisch probleem kan flink wat opleveren. Een 2.0 TDI-motor vervangen in Nederland kost al gauw meer dan 7500 euro. Dat betekent dat zo’n auto economisch total loss wordt verklaard. In Oost-Europa kunnen ‘mannen met gouden handen’ diezelfde klus klaren voor 3000 euro. Dan hou je dus 4500 euro over! Natuurlijk moet die auto daar nog geraken en moet alles goed geregeld worden, maar dat auto’s met zulke defecten jou nog flink geld kunnen opleveren is zeker.

 

Hoe ik mijn defecte auto verkopen in de buurt van Ede?

Misschien wil je toch liever je auto nog een kans geven en hem laten repareren. Geen probleem! Maar wellicht vraag je jezelf het volgende af: “Hoe kan ik mijn kapotte auto verkopen?” Dit kan heel snel en eenvoudig. Op onze website kun je gratis en vrijblijvend een inkoopformulier invullen. Geef ons de belangrijkste informatie over je auto, zoals het merk, type, bouwjaar en de schade die het voertuig heeft opgelopen. Aan de hand van deze gegevens kunnen onze schade-experts heel nauwkeurig je auto taxeren. Vaak brengen ze dezelfde dag nog een bod uit. Ga je akkoord? Dan maken we het geld over komen binnen een paar dagen (als het jouw uitkomt) met de oplegger langs Ede om de auto op te halen! Makkelijk toch?