Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:24:05 Eikenlaan 6711MA Ede 63156 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-107

Ambulance 07-107

woensdag 21 augustus 2019

DONDERDAG 18|10

Politie zoekt getuigen van inbraak winkel in het centrum van Ede

Toen zij de politioewagen zagen gingen ze er vandoor en was er sprake van een achtervolging

EDE - Op maandag 15 oktober 2018 omstreeks 22:30 uur kreeg de politie de melding om met spoed te gaan naar het centrum van Ede alwaar op de Boogstraat een heterdaad inbraak in een winkel gaande was. Agenten waren al snel ter plaatse troffen alleen de melder en helaas niet de daders.


De melder sprak over twee personen die er op een scooter vandoor waren gegaan. Een andere eenheid is op zoek gegaan en trof al snel twee personen op een scooter aan die voldeden aan het signalement. Toen zij de politioewagen zagen gingen ze er vandoor en was er sprake van een achtervolging. Uiteindelijk is de passagier van de scooter aangehouden en hij wordt morgen voorgeleid voor de Rechter-commissaris.


Uiteraard wil de politie ook de tweede verdachte voor de rechter krijgen en daarvoor zijn wij op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien? Laat het de politie weten!

 

Daarnaast zijn wij op zoek naar een vrouw die de daders heeft aangesproken toen ze om 22:25 uur de winkelruit verbraken en naar binnen gingen. Ze heeft naar de daders geroepen "he dat kan niet!".
Deze vrouw was al vertrokken voor de politie arriveerde.

 

Deze belangrijke getuige zou een vrouw zijn van ongeveer 60 – 70 jaar oud. Ze droeg die avond donkere kleding en ze had een klein hondje bij zich.

 

U kunt contact met de politie opnemen via 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie