Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:29:51 Groenendaal 6715BK Ede 25558 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-110

Ambulance 07-110

woensdag 26 februari 2020

 

VRIJDAG 02|11

Flinke schade bij aanrijding in Veenendaal

Een bestuurder is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis toe gebracht

VEENENDAAL - Op de Nieuweweg is vrijdagmiddag rond 14:45 uur een ongeval gebeurd. Bij de aanrijding ontstond veel schade, een audi botste met een bestelwagen en vervolgens kwam de Audi bestuurder tegen een geparkeerde auto tot stilstand.

 

Een bestuurder is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis toe gebracht. Omwonende klagen dat veel bestuurders zich niet houden aan de toegestaande snelheid van 50km per uur. De Nieuweweg is door het ongeval enige tijd afgesloten voor verkeer. Volgens een omstander kwam de bestelbus achteruit uit een uitrit de weg op gereden.

Reacties
Hennie Veldhuizen zegt: spacer
Er wordt inderdaad vaak te hard gereden op de Nieuweweg , deze week al het tweede ongeluk, omdat men niet op tijd kan remmen, als er een auto uit een inrit of zijweg komt. Vanuit de Wakemanstraat ook slecht zicht op het verkeer van de Nieuweweg
02-11-18 21:28
Score: 3
Van vliet zegt: spacer
Ja dat klopt gister ook een melding gedaan bij de gemeenten. Ze gaan er naar kijken als het goed is.
02-11-18 22:18
Score: 2
Jaap zegt: spacer
Ik ben van mening dat het qua snelheid wel mee valt.
Het is een hele slecht aan gelegde straat. Rij er dagelijks overheen. Levensgevaarlijk. En die klote fietsers denken dat ze alleen op de wereld zijn.
03-11-18 21:59
Score: -2
martine zegt: spacer
ik ben het eens met Jaap er rijden soms wel kinderen of fietsers die niet achter elkaar gaan rijden maar denken dat ze met zn, 3tjes wel naast elkaar over de Nieuweweg kunnen gaan fietsen veel te smal! en bovendien levensgevaarlijk! want de auto kan niet over het fietspad rijden natuurlijk als er fietsers rijden denk aan elkaar en hou met mekaar rekening zo ik adviseren zowel auto, s als fietsers want de Nieuweweg is gewoon een beetje gevaarlijk punt inderdaad maar als men een beetje meer met elkaar rekening houdt hoeft het niet fout te gaan hoor. en hou je aan de snelheid automobilisten is voor de fietsers ook wat veiliger aan de Nieuweweg want het fietspad is ook niet al te breed natuurlijk. dus inhaal manouvres niet doen!
06-11-18 09:49
Score: 0
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie
 
 

Headlines