Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 04:34:13 Grootveld 6715EW Ede 96254 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-116

Ambulance 07-116

zondag 09 augustus 2020

DINSDAG 18|12

Letselschade na mogelijk incorrecte behandeling omtrent gebroken heup

Aangeboden door Boers Advocaten

We zien in de letselschadepraktijk helaas vaker dat de medische zorg bij ouderen te wensen overlaat. Het gaat vaak mis in de (gebrekkige) communicatie naar familieleden toe of in de overdracht van een huisarts naar bijv. een verpleeghuisarts. Ouderen mankeren veelal al meer op medisch gebied dan enkel de pijnklachten als gevolg van een valpartij of een ander klein ongelukje in huis. Ook slikken ouderen vaak al medicatie en moet er voor worden gewaakt dat nieuwe medicatie die zij krijgen voor de pijnklachten, geen problemen oplevert voor reeds bestaande medische aandoeningen.

 

Wij adviseren slachtoffers om er voor te zorgen dat bij voorkeur één familielid contactpersoon is voor de medische zaken, zodat deze goed de regie kan houden bij de medische behandeling van vader of moeder. Wanneer de familie het bij aanhoudende pijnklachten niet vertrouwt, zorg er dan voor dat een doorverwijzing wordt gerealiseerd naar een ziekenhuis en er foto's worden gemaakt, desnoods ook een tweede keer. Zeker als het om ouderen gaat, kun je er beter op tijd bij zijn. Naderhand kan de medische informatie over de behandeling worden opgevraagd en kan met behulp van een medisch adviseur worden beoordeeld of en wanneer in het medische traject er eventueel fouten zijn gemaakt. Dit zijn helaas nogal gecompliceerde trajecten, waar u als leek niet thuis in bent.

 

Mocht er een langdurige revalidatie volgen en er bijv. gevolgen optreden in de woonsituatie, dan is het belangrijk om vroegtijdig professionele hulp in te schakelen, zodat de lopende kosten betaald kunnen blijven worden en uw schade goed bevoorschot wordt.

 

Vraag het de Specialist

Bij Boers Advocaten staan acht advocaten, met samen 150 jaar ervaring, klaar om u bij te staan. Al ruim dertig jaar combineren wij kennis, passie en openheid op een manier waar onze cliënten de vruchten van plukken. Wij zijn op verschillende rechtsgebieden actief, maar benaderen ieder werkterrein écht als specialisme. Maar ook met aandacht voor de cliënt: betrokken, to the point en glashelder.

 

Heeft u een vraag voor onze specialist? Laat het ons weten via de pagina Vraag het de Specialist

Foto's
1/1

Ook interessant

Headlines