Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:46:02 Bgm-02 Br Heide Baan India Isk - Stevenpolseweg Harskamp 282241 282243 Prio Hoog Eenheid | Plv. commandant ISK Brandweer Ede GelderlandMidden
donderdag 04 juni 2020

DINSDAG 05|03

Busje geplet tussen twee vrachtwagens op de A1 bij Apeldoorn

Een van de vrachtwagens zou in volle vaart zijn ingereden op een file

APELDOORN - Op de A1 richting Hengelo is dinsdagmiddag ter hoogte van Apeldoorn een busje geplet tussen twee vrachtwagens. Volgens een videocorrespondent kwam de bestuurder er met lichte verwondingen vanaf.


Een van de vrachtwagens zou in volle vaart zijn ingereden op een file. Het busje werd daardoor van achteren geraakt en vervolgens tegen de vrachtwagen ervoor gedrukt.

 

Hoewel het busje als een accordeon in elkaar werd gedrukt, kwam de bestuurder niet bekneld te zitten. Voor zover bekend is hij voor controle meegenomen naar het ziekenhuis.

 

Rijbaan weer vrij
Vanwege het ongeval was de rijbaan tussen Apeldoorn-Zuid en knooppunt Beekbergen afgesloten. Het verkeer werd over de parallelrijbaan geleid. Dat veroorzaakte een lange file. Verkeer richting Hengelo werd ter hoogte van knooppunt Hoevelaken omgeleid via de A28 en N35. Rond 13.40 uur meldde de ANWB dat de weg weer vrij was.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines