Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:38:08 Bgm-03 Dier In Problemen (veetakel) Postweg Lunteren 072441 072272 Prio Middel Eenheid | Blusgroep spoed De Valk Brandweer Ede...
donderdag 04 juni 2020

DINSDAG 12|03

Een unieke inkijk bij ambulanceorganisatie Witte Kruis tijdens de open dag in Apeldoorn

Naast de demonstraties en een tentoonstelling van de materialen die worden gebruikt in de ambulance, is er ook genoeg vermaak voor kinderen

APELDOORN - Ambulanceorganisatie Witte Kruis organiseert op zaterdag 18 mei een open dag op hun ambulancepost aan Saba 4 in Apeldoorn. Een dag vol spannende demonstraties en leuke activiteiten, zo beloven de organisatoren Jarno Goedkoop en Arjan Verhagen. "We gaan er een feestelijke en leerzame dag van maken voor jong en oud."

 

Wat je precies kunt verwachten, vertellen ze nog niet, maar een tipje van de sluier oplichten willen Jarno en Arjan wel. "Ambulances hebben altijd een aantrekkingskracht op mensen. En wij willen graag iedereen een kijkje geven achter de schermen. Naast onze eigen ambulances zijn er op deze dag ook ketenpartners aanwezig. De brandweer, het Rode Kruis, de wensambulance, de meldkamer en nog een aantal belangrijke partners."

 

Naast de demonstraties en een tentoonstelling van de materialen die worden gebruikt in de ambulance, is er ook genoeg vermaak voor kinderen. "Je kunt je laten schminken, kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen, er is een speurtocht en je kunt zelfs een bezoek van de ambulance aan je school winnen", vertellen Jarno en Arjan enthousiast.

 

Deze feestelijke dag vieren ze graag met de inwoners van Apeldoorn, dus mis deze unieke kans niet en kom op zaterdag 18 mei tussen 10.00 en 16.00 uur langs.

Foto's
1/1
Reacties
remco zegt: spacer
waar in apeldoorn is die opendag
12-03-19 16:47
Score: -2
Arjan Verhagen zegt: spacer
Beste Remco
Het adres van onze ambulance post is Saba 4 in Apeldoorn. Daar zal de open dag plaatsvinden. Je kunt het ook nog nalezen inde bovenstaande tekst. Hier wordt het ook genoemd. Ik hoop je te zien deze dag.
12-03-19 17:16
Score: -2
Diessel zegt: spacer
Wij komen kijken diessel onze oudste wil al heel lang is kijken in jullie mooie auto.
Nu ook nog hopen om te winnen
12-03-19 23:17
Score: -2
Gerben Nijhof zegt: spacer
Ik kom zeker even kijken, normaal kom ik jullie alleen tegen op het werk.
08-05-19 09:10
Score: 0
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines