Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 21:24:20 Verkeersstremming A12 Re,4 Ede Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)
maandag 01 maart 2021

DONDERDAG 18|04

Ernstige aanrijding Lage Valkseweg; weg voorlopig dicht

Een 45 kilometer auto kwam in botsing met een bestelbus.

WEKEROM - Op de kruising Lage Valkseweg N801 met de Hoge Valkseweg is donderdagmorgen om 05:30 uur een flink ongeval gebeurd. De hulpdiensten rukte met spoed uit waaronder de traumahelikopter. Een 45 kilometer auto kwam in botsing met een bestelbus. De bestuurder van de 45 kilometer auto, een 16-jarige jongen uit de gemeente Ede, raakte ernstig gewond. De andere bestuurder, een 21-jarige man uit Barneveld bleef ongedeerd. De schade is groot. De kruisiging is voorlopig afgesloten.

 

Het slachtoffer van de brommobiel zou volgens omstanders uit het voertuig zijn geslingerd, na stabilisatie van de ambulance verpleegkundigen is het slachtoffer met de traumahelikopter naar Nijmegen vervoerd.


De bestuurder van de brommobiel kwam vanaf Wekerom en wilde de Hoge Valkseweg in slaan en zag de bestuurder van de bestelbus (komende vanuit Barneveld) over het hoofd. De op de kruising wachtende bestuurder van een Unimog die vanuit de Hoge Valkseweg stond te wachten werd door de bestelbus licht geraakt. Hij raakte niet gewond en de schade aan het voertuig was nihil. De Verkeers Specialisten van de Politie doen onderzoek naar de toedracht. 

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines