Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 05:45:48 Comeniusstate 6716PH Ede 65186 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-105

Ambulance 07-105

maandag 01 juni 2020

MAANDAG 06|05

Insluiper verzorgingshuis Ede op heterdaad aangehouden

De agenten troffen de man aan in de parkeergarage van het verzorgingstehuis

EDE - Zondagavond omstreeks 20:15 uur heeft de politie op heterdaad een verdachte aangehouden ter zake diefstal door middel van insluiping. Dit bij een verzorgingstehuis in Ede. Dankzij een alerte melder wisten agenten deze 37-jarige man uit Ede aan te houden.

 

De melder maakte deze avond eerst melding dat hij had gezien dat er een voor hem onbekende man rondliep bij het verzorgingstehuis en dat hij dit niet vertrouwde. Agenten zijn direct naar de opgegeven locatie gegaan, maar hebben de man daar niet aangetroffen en ook een zoekactie in de omgeving leverde helaas ook geen resultaat op.


Niet veel later waren de agenten telefonisch met de melder in gesprek en juist op dat moment zag de melder de betreffende man weer lopen in de omgeving van het betreffende verzorgingstehuis .

De agenten troffen de man aan in de parkeergarage van het verzorgingstehuis. Helaas zag de man de politie ook en zette hij het op het rennen. Helaas voor hem waren de agenten sneller en wisten ze de man naar de grond te werken en onder controle te krijgen.

 

Bij de aangehouden man werden meerdere sleutels aangetroffen die behoren bij verschillende ruimtes van het verzorgingstehuis. Ook werden er bij hem meerdere inbrekerswerktuigen aangetroffen.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines