Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:35:29 Verkeersstremming A30 Li,7 Lunteren Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)
dinsdag 04 augustus 2020

ZONDAG 23|06

Meisje (10) lastiggevallen door man op de Telefoonweg in Ede

Dezelfde man had haar een dag eerder ook gevolgd toen zij op haar fiets naar school reed

EDE - Op 19 juni 2019 is een meisje van 10 jaar lastiggevallen door een man op een fiets die haar hardhandig vastpakte. Dit incident gebeurde omstreeks 12:30 a 12:45 uur op de Telefoonweg in Ede, nabij de spoorwegovergang bij de Kwantum.


Het gaat om een man van ongeveer 40-50 jaar, 1.70 meter, getint tot donkere huidskleur, sprak een buitenlandse taal, had stijl zwart met grijs haar, droeg een baard, donkerblauwe spijkerbroek, zwart shirt met een zwart vest.


Hij reed op een groen met blauwe oude herenfiets. Het meisje reed ook op een fiets. Dezelfde man had haar een dag eerder ook gevolgd toen zij op haar fiets naar school reed.


Bij het incident op de Telefoonweg heeft een mannelijke getuige zich met het incident bemoeid en heeft het meisje "bevrijd" van de man. Deze getuige heeft zich tot op heden nog niet gemeld. Bent u deze getuige of een getuige die het één en ander gezien heeft? Neem contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines