Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 05:20:21 Kalkplein 6717XJ Ede 82241 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-116

Ambulance 07-116

donderdag 09 juli 2020

DINSDAG 30|07

Motorrijder zwaargewond bij botsing met auto op de Rijksweg in Ede

Een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch team is ter plaatse

EDE - Bij een ongeval op de Rijksweg in Ede is dinsdagmiddag 30 juli een motorrijder gewond geraakt. Het ongeval vond plaats omstreeks 16:40 uur op de kruising met de Kade. Een afslaande auto zag de motorrijder vanuit de kant van Ederveen over het hoofd.

 

Een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch team is ter plaatse. Uiteindelijk bleek de arts niet mee te hoeven naar het ziekenhuis. De Rijksweg is, in de richting van Ede, op dit moment dicht. Het verkeer word omgeleid. 

Reacties
Mark zegt: spacer
Het gaat daar regelmatig goed fout.
En als je er dagelijks rijdt, zie je het ook vaak maar net goed gaan..
Een puntje voor rijkswaterstaat om aan te pakken daar..
Sterkte en beterschap voor de betrokkenen..
30-07-19 18:11
Score: 17
Kees zegt: spacer
Aan het landen bordje te zien van de auto, is een conclusie snel getrokken rijbewijs bij de boter en drank niet in de kan.
30-07-19 18:22
Score: 32
RS zegt: spacer
Dit is een heel naar ongeval. Er gebeuren inderdaad wel met grote regelmaat flinke ongelukken met auto’s met dit soort bordjes maar om dat hier meteen te roepen bij zo’n ongeval vind ik ‘over een kam scheren’. Zo’n aanrijding kan gebeuren als je bijv. door laagstaande zon of andere oorzaak de tegenligger over het hoofd zien. Oudere motoren hebben bijv. niet standaard het licht aan en noem er nog maar een paar.
Je conclusie is wat mij betreft te voorbarig in dit geval, Kees.
Soms is het overduidelijk een onnozel ongeval waarbij veel te hard gereden is of op een vreemd punt ingehaald, etc. maar dat kun je hier niet zeggen zo op voorhand.
Hopelijk gaat de man op de motor het overleven en houdt hij er niets aan over. Revalideren kan ook nog een lange weg zijn, ook al denkt iedereen al dat het goed afgelopen is omdat hij het gelukkig overleefd heeft. Je leven kan flink op de kop staan na zo’n gebeurtenis. Sterkte!
03-08-19 08:41
Score: -3
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines