Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 18:27:33 Svp Contact Cellengang Ede Prio Eenheid | Forensisch Arts Ambulance Arnhem GelderlandMidden
zaterdag 30 mei 2020

VRIJDAG 11|10

Automobilist rijdt door na aanrijding met fietsster op rotonde Bovenbuurtweg

De fietsster heeft naast een kapotte fiets ook last van haar nek

EDE - Vrijdag 11 oktober heeft de politie in Ede een aangifte opgenomen van een vrouw die verklaarde vanmorgen een aanrijding te hebben gehad waarbij zij ten val is gekomen. Dit omstreeks 11:00 uur op de rotonde van de Bovenbuurtweg met de Jan Th. Tooroplaan. De bestuurder van de auto is na de aanrijding doorgereden zonder zijn gegevens achter te laten.


De fietsster heeft naast een kapotte fiets ook last van haar nek. De politie is nu op zoek naar de bestuurder van de auto. Aangezien het een druk verkeerspunt is verwacht de politie dat er getuigen zijn van deze aanrijding.


Heeft u iets gezien? Dan hoort de politie dat graag via telefoonnummer 0900-8844.

Foto's
1/1
Reacties
A Boekhout zegt: spacer
alweer die K..rotonde. Wie dat verzonnen heeft - direct de deur uit en de rotonde veilig maken pf de oude situatie herstellen!
11-10-19 16:31
Score: 5
Arjan zegt: spacer
@ A Boekhout dus u wil terug naar de situatie met verkeerslichten? Ik durf dan te garanderen dat er dan alleen maar meer ongelukken gaan gebeuren op dat kruispunt. Een redelijk deel van de veelal jeugdige gebruikers van het bewuste kruispunt zullen naar alle waarschijnlijkheid niet de moeite nemen te wachten voor een rood verkeerslicht en dus lekker door rood fietsen met alle gevolgen van dien. Ik ben het met u eens dat er op deze rotonde veel ongelukken gebeuren en daar zou wat aan gedaan moeten worden. Ik heb alleen niet het passende antwoord op wat er moet gebeuren.
14-10-19 12:37
Score: 5
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines