Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:28:50 (dia) Klaphekweg Veenderweg Ede 84705 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-111

Ambulance 07-111

dinsdag 14 juli 2020

VRIJDAG 15|11

Boeren demonstreren bij lezing Dierenrechtenactivist Earthling Ed in Ede

De boeren willen hun stem laten horen bij een lezing van Dierenrechtenactivist Earthling Ed

EDE - Boeren uit de omgeving zijn vanuit Wekerom naar Ede gereden om te demonstreren. De boeren willen hun stem laten horen bij een lezing van Dierenrechtenactivist Earthling Ed bij De Fietser aan de Akulaan in Ede.

 

Earthling Ed zal samen met Esther Ouwehand (Fractievoorzitter in de Tweede Kamer en partijleider Partij voor de Dieren) een lezing verzorgen over dierenrechten. Ed Winters is een Britse dierenrechtenactivist, filmmaker en docent. Op social media heeft hij een grote aanwezigheid, o.a. met zijn beroemde universitaire lezing "You Will Never Look at Your Life in the Same Way Again". In het kader van een Europese tour doet hij dit jaar Nederland, Zwitserland en Duitsland aan waar hij meer dan 60 lezingen zal verzorgen.

 

Update

De boeren zijn aangekomen in Ede maar worden geweigerd bij de deur. Toezicht en handhaving is aanwezig om de orde te handhaven. De bouwers en boeren proberen alles rustig te laten verlopen. In een caravan worden broodjes met beenham uitgedeeld. Boeren komen zelfs uit Scheveningen en Cuijk.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines