Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 03:29:40 Molenweg 6732BH Harskamp 102708 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-116

Ambulance 07-116

woensdag 28 juli 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

VRIJDAG 14|02

Beginnend bestuurder onder invloed met 110 km/u door Ede

De bestuurder kon uiteindelijk op de oprit van de A30 door de agenten worden staande gehouden

EDE - In de nacht van donderdag op vrijdag 14 februari omstreeks 00:27 uur, reed de politie van Ede over de Keesomstraat. De agenten zagen op dat moment een personenauto met hoge snelheid de Galvanistraat op rijden. Gezien de hoge snelheid, besloten zij het voertuig te volgen. Toen zij echter zelf de Galvanistraat in reden, zagen wij dat het voertuig al bijna uit het zicht was verdwenen. De politie moest alles uit de kast halen om bij het voertuig in de buurt te komen.

 

Toen zij uiteindelijk in de buurt van het voertuig waren voerden wij een snelheidsmeting uit. Deze meting resulteerde in een uitslag van 110 km/u waar 50 km/u is toegestaan. De bestuurder kon uiteindelijk op de oprit van de A30 door de agenten worden staande gehouden.

 

Tijdens de controle bleek dat wij te maken hadden met een beginnend bestuurder. Deze bestuurder bleek op dat moment ook onder invloed van alcohol te rijden. Gezien het overschrijden van de max. snelheid en het rijden onder invloed van alcohol is de bestuurder aangehouden. Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd. De verdachte krijgt een fikse geldboete en mag zich hoogstwaarschijnlijk bij justitie verantwoorden voor zijn gedrag.

Foto's
1/1
Reacties
Oma v 3 kinderen. zegt: spacer
Deze persoon nooit meer de weg op laten gaan . Rijbewijs niet meer terug geven. Als jonge bestuurder nu al met alcohol op achter het stuur zit ,heeft hij geen verantwoordelijkheidsgevoel voor de samenleving.
15-02-20 08:43
Score: 0
johan zegt: spacer
Nu al de regels niet kennen , dus straks zullen er meerdere ongelukken met deze persoon gebeuren.
Rijbewijs afpakken , deze leert het nooit
16-02-20 18:06
Score: -1
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines