Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 02:40:10 Bgm-03 Br Wegvervoer (auto) Sterkenburg Ede 072831 Prio Hoog Eenheid | Blusgroep spoed Stadspoort Brandweer Ede...
dinsdag 22 september 2020

DINSDAG 14|04

Auto vliegt al rijdend in brand en botst tegen lantaarnpaal in Hoenderloo

De bestuurster verklaarde dat ze al rijdend rook onder de motorkap zag komen waarna al snel vlammen zichtbaar waren

HOENDERLOO - Op de Otterloseweg ter hoogte van de Brouwersweg in Hoenderloo is dinsdagmiddag een auto tegen een lantaarnpaal gebotst nadat deze al rijdend in brand was gevlogen.

 

De brandweer en politie kregen rond 17.10 uur een melding binnen van een autobrand. De politie was snel ter plaatse, zij waren namelijk al in de buurt. Bij aankomst stond de auto tegen een lantaarnpaal aan en al volledig in brand. De bestuurster had zich inmiddels wel zelf in veiligheid kunnen brengen. De brandweerlieden van het korps uit Hoenderloo waren ook snel ter plaatse en hadden het vuur snel onder controle. Echter moest de auto wel als verloren worden beschouwd.

 

De bestuurster verklaarde dat ze al rijdend rook onder de motorkap zag komen waarna al snel vlammen zichtbaar waren. Omdat ze niet kon remmen door een of andere manier zag ze geen andere mogelijkheid om de auto tegen de lantaarnpaal aan te zetten zodat die tot stilstand kwam. De bestuurster raakt niet gewond.

 

De Otterloseweg was vanwege de brand enige tijd afgesloten. Het verkeer moest dan ook omkeren. Na ongeveer 30 minuten werd de weg weer deels vrijgegeven en regelde de politie het verkeer langs de auto heen.

 

De auto is door een berger afgesleept.

Foto's
1/2
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines