Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:46:39 Bgm-03 Br Gerucht Elleboog Ede 072831 Prio Middel Eenheid | Blusgroep spoed Stadspoort Brandweer Ede...
zondag 25 oktober 2020

WOENSDAG 14|10

Maaltijdbezorger op scooter botst met auto op kruising in Ede

De jongeman op de scooter is behandeld door een ambulancemedewerker

EDE - Woensdagavond 14 oktober rond 19.40 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de kruising Sportparkweg met de Edeseweg in Ede.

 

Een maaltijdbezorger is met zijn scooter in botsing gekomen met een auto. De jongeman op de scooter is behandeld door een ambulancemedewerker. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Reacties
Jan Steenbergen zegt: spacer
Vind je het gek dat dergelijke aanrijdingen gebeuren. D lief bed oi ergers vliegen je links en rechts voorbij. Ze houden zich aan geen enkele verkeersregels. Flink aanpakken die lui.
16-10-20 10:26
Score: -4
Nathan zegt: spacer
In deze situatie hielt de bezorger zich keurig aan de regels en maximale snelheid (ook volgens getuigen). Mevrouw in de auto had voorrang moeten verlenen maar had de bezorger over het hoofd gezien, gewoon een menselijke fout. Ik vind het jammer dat er mensen zijn die denken dat alle maaltijdbezorgers asociale weggebruikers zijn. Vaak zijn dat ook de mensen die klagen dat hun eten niet snel genoeg bezorgd wordt.
21-10-20 21:20
Score: 1
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines