Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 02:40:58 (dia) Groenendaal 6715BD Ede 27591 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-116

Ambulance 07-116

woensdag 03 maart 2021

ZONDAG 18|10

Vermiste vrouw aangetroffen na grote zoekactie met paarden en drone in Wekerom

In de nacht van zaterdag op zondag zocht een reddingsteam met acht honden ook al in de omgeving van de instelling naar de vermiste vrouw

WEKEROM - De politie zoekt bij zorginstelling 's Heeren Loo aan de Apeldoornseweg in Wekerom naar een vermiste vrouw (30). Bij de actie worden paarden, een onderwatercamera en een drone ingezet. Een veteranenteam helpt met tientallen vrijwilligers mee met zoeken. Er wordt ook gezocht bij en in een waterpartij. In de nacht van zaterdag op zondag zocht een reddingsteam met acht honden ook al in de omgeving van de instelling naar de vermiste vrouw. Maar zonder resultaat.

 

Grote zorgen
De politie, die al sinds zondagochtend aan het zoeken is, verspreidde zaterdagavond een foto van de vrouw en ook werd Burgernet ingeschakeld. De vrouw heeft volgens de politie dringend medische hulp nodig. Ze is 1.60 meter lang, dertig jaar oud, heeft een lichte huidskleur en draagt haar zwarte haar in een knot of staart. Ze draagt een lichtkleurige trui met daarover mogelijk een zwart vest. Wie de vrouw ziet wordt verzocht meteen 112 te bellen.

 

Update

De vermiste is in goede gezondheid aangetroffen!
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines