Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 23:34:34 Station Ede-wageningen Spoor Ede 29049 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-116

Ambulance 07-116

zaterdag 06 maart 2021

ZATERDAG 24|10

Man (18) uit Harskamp overleden na ernstig ongeval op de Barneveldseweg in Nijkerk

Vanwege het ernstige letsel kwamen twee MMT teams ter plaatse uit Amsterdam en Volkel met een traumahelikopter

NIJKERK - Op de Barneveldseweg N301 tussen Nijkerk en Terschuur zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag twee mannen van 18 jaar uit Harskamp ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. Volgens 112 Meldingen Nijkerk kwam omstreeks 01:00 uur een cabrio met twee inzittenden op zijn kant tegen een boom tot stilstand. Beide inzittenden kwamen bekneld te zitten.

 

Om de slachtoffers snel te kunnen bevrijden heeft de brandweer de auto weer op vier wielen getrokken. Eén slachtoffer kon al snel bevrijd worden, het tweede slachtoffer zat dusdanig bekneld dat de brandweer ruim een half uur nodig had hem te bevrijden. Vanwege het ernstige letsel kwamen twee MMT teams ter plaatse uit Amsterdam en Volkel met een traumahelikopter. Beide slachtoffers zijn door ambulanceteams met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Eén slachtoffer naar Amsterdam en één naar Utrecht. Een 18-jarige man uit Harskamp is later op de nacht overleden aan zijn verwondingen.

 

De verkeersspecialisten van de VOA doen onderzoek hoe het eenzijdige ongeval kon gebeuren. Aan de sporen te zien zijn de mannen vanuit de richting van Nijkerk naar Barneveld gereden. De weg is voorlopig dicht.

Video's
Reacties
Reactie van John heeft een slechte score. Toon reactie
Score: -50
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines