Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 21:24:20 Verkeersstremming A12 Re,4 Ede Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)
maandag 01 maart 2021

MAANDAG 26|10

Aanrijding met fietsster op rotonde in Ede [update]

Het slachtoffer is in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis vervoerd

EDE - Maandagmorgen 26 oktober rond 11.40 uur heeft een zeer ernstig verkeersongeval plaatsgevonden op de rotonde van de Proosdijerveldweg met de Veenderweg in Ede. Een traumahelikopter met aan boord een trauma-arts werd ingevlogen om het ambulancepersoneel bijstand te verlenen.

 

Een fietsster raakte zwaargewond, nadat ze werd geschept door een personenauto. De bestuurder die het ongeval heeft veroorzaakt, is na het verkeersongeval doorgereden. Politie is een zoekactie gestart naar een lichtgrijze Seat Ibiza bouwjaar 2002-2004. Mensen die iets gezien hebben, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie van Ede via telefoonnummer 0900-8844.

 

Update

Na nauwkeurig onderzoek en getuigenverklaringen meldt de politie dat van een aanrijding helemaal geen sprake is geweest. De politie laat zich nu uit privacy-overwegingen niet uit over wat zich werkelijk op de rotonde heeft afgespeeld.

Reacties
Reactie van Gerard heeft een slechte score. Toon reactie
Score: -12
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines