Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:00:10 Opaalstraat 6713VD Ede 82284 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-101

Ambulance 07-101

zaterdag 19 juni 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

DONDERDAG 06|05

Crash op de Otterloseweg bij Ugchelen, zoektocht naar inzittenden in het bos

Met zaklampen en speurhonden werd gezocht naar andere inzittenden

UGCHELEN - Op de Otterloseweg nabij Ugchelen is donderdagavond een auto gecrasht. In het voertuig zouden meerdere personen hebben gezeten, zij zouden na de botsing er vandoor zijn gegaan. 

 

Volgens 112 Meldingen Ugchelen kreeg de politie rond 22.00 uur een melding binnen van een aanrijding op de Otterloseweg tussen Ugchelen en Hoenderloo. Hulpdiensten waaronder een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Bij aankomst van de politie bleek er niemand rond of in het zwaar beschadigde voertuig aanwezig te zijn, behalve een jongeman. Deze stond nog wel bij het voertuig en werd in de toegesnelde ambulance onderzocht en behandeld. Wonder boven wonder raakte deze niet gewond. Hij werd door de politie aangehouden als verdachte voor onder andere, rijden onder invloed en artikel 5. Hij is overgebracht naar het politiebureau in Apeldoorn waar hij een verklaring mag gaan afleggen.

 

De auto bleek door nog onbekende oorzaak in de berm te zijn beland waarna de auto frontaal tegen twee bomen botste. Daarma is het voetuig gaan tollen en zo'n 50 meter verderop tot stilstand gekomen. De klap was dusdanig hard dat de auto helemaal is verfrommeld, de banden van de auto liggen onder andere in het bos naast de weg en op het fietspad. Ook is het complete motorblok uit het voertuig gevlogen en ligt zo'n 10 meter in het bos.

 

Omdat de politie er vanuit gaat dat er meerdere personen in het voertuig hebben gezeten, startte zij direct een zoekactie. Zo zochten agenten met zaklampen in het naast gelegen bosgebied. Ook werd hierbij een speurhond ingezet. Helaas zonder resultaat.

 

De politie heeft de toedracht van de aanrijding in onderzoek. De weg, die bezaaid lag met onderdelen van de auto, was ongeveer 3,5 uur lang afgesloten, onder andere vanwege het politieonderzoek en de bergingswerkzaamheden. Ook moest het wegdek worden gereinigd.

 

De politie roept getuigen die iets gezien hebben zich te melden.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines