Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 03:29:40 Molenweg 6732BH Harskamp 102708 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-116

Ambulance 07-116

woensdag 28 juli 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

WOENSDAG 21|07

Spoorwegovergangen Ede en Lunteren dicht en geen treinen op de Valleilijn

Dit weekend werkt ProRail aan het spoor en stations langs de Valleilijn

EDE / LUNTEREN - Van donderdag 22 juli tot en met maandag 26 juli wordt er op verschillende plekken langs de Valleilijn aan en rond het spoor gewerkt. De trein rijdt deze dagen niet. En verschillende spoorwegovergangen zijn gesloten. Houd rekening met omleidingen.

 

Dit weekend werkt ProRail aan het spoor en stations langs de Valleilijn. Vanaf donderdagavond 22:00 uur zijn verschillende spoorwegovergangen gesloten. Het gaat om verschillende overwegen in het buitengebied, Lunteren en het centrum van Ede. In Lunteren zijn de overgangen Mielweg, Meulunterse Engweg, Molenweg en Ruitenbeekweg afgesloten. In Ede gaat het om de overwegen bij de Asakkerweg/Kernhemseweg, rijksweg N224, Brouwerstraat, Nieuwe Stationsweg en de Telefoonweg. Uiterlijk maandagochtend 5:00 uur zijn alle overgangen weer open voor verkeer. Vanaf dan rijden ook de treinen ook weer.

 

Werkzaamheden Ede Centrum
Werkzaamheden binnen elf meter van het spoor mogen alleen gebeuren als er geen treinen rijden. Daarom werken we ook als gemeente dit weekend rond een aantal spoorovergangen in het centrum van Ede. We veranderen de verharding of de inrichting van de weg. Om overlast zoveel mogelijk te voorkomen, doen we het meeste werk overdag. Toch moeten we een aantal werkzaamheden 's nachts doen vanwege de beperkte tijd. Dit kan zorgen voor geluidsoverlast. Omwonenden hebben hierover een brief ontvangen.

 

Omleidingen en ander vervoer
Bij verschillende overwegen wordt doorgaand verkeer omgeleid. U kunt hiervoor de borden volgen. Vanwege alle werkzaamheden verwachten we veel extra verkeer in het centrum van Ede. Wilt u deze dagen het centrum bezoeken? Kom zo veel mogelijk met de fiets. De overgangen Brouwerstraat en Nieuwe Stationsweg zijn wel open voor fietsers en voetgangers. Door de werkzaamheden rijden er geen treinen tussen Ede-Wageningen en Amersfoort. In plaats daarvan rijdt de Valleilijn stopbus. De vertrektijden daarvan vindt u in uw reisplanner.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines