Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:54:17 Weerdestein Ede 6714CN 39404 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-107

Ambulance 07-107

dinsdag 21 mei 2019
TOP NIEUWS

VANDAAG 21|05

KOOTWIJKERBROEK - Aan de Breihutterweg in Kootwijkerbroek is dinsdagochtend omstreeks 06:30 uur brand uitgebroken in een schuur. De houten schuur staat vlakbij een boerenbedrijf. Een voorbijganger ontdekte de brand, waarop de hulpdiensten werden gealarmeerd. De brandweer had het vuur snel onder controle, maar kon niet voorkomen dat het houten bouwwerk volledig uitbrandde.

 

Volgens omstanders werd de schuur gebruikt als paarden deken drogerij. Er is geen asbest gevonden. Wel kwam er veel rook vrij. De schuur wordt gesloopt met behulp van een kraan.

...
1/1

GISTEREN 20|05

ARNHEM - Cafetaria het Hoekje aan de Rietgrachtstraat in Arnhem is maandagavond omstreeks 22:15 uur overvallen. De dader, een man met donkere huiskleur, is te voet vertrokken.


Medewerkers van de naastgelegen brandweerkazerne zagen het gebeuren en gingen achter de dader aan, maar de man wist te ontkomen. Of de man wat heeft buit gemaakt en of hij gewapend is, is nog onduidelijk.

 

Volgens de brandweermannen is er één gewonde gevallen. Een ambulance is ter plaatse om eerste hulp te verlenen.

 

De politie zoekt via Burgernet naar een man met donkere huiskleur. Hij is ...

1/1

GISTEREN 20|05

BEEKBERGEN - Maandagavond omstreeks 18:00 uur is een auto over de kop geslagen op de A50 bij Beekbergen. Een inzittende raakte gewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

 

Bij het ongeval was nog een ander voertuig betrokken. Wat er precies gebeurd is, is niet duidelijk. Van de betrokken inzittenden is één persoon met spoed naar het ziekenhuis is gebracht.

 

Het ongeval zorgde enige tijd voor vertraging rond Apeldoorn. Twee rijstroken waren afgesloten.

1/1

GISTEREN 20|05

BARNEVELD - Op een fietsoversteek op het Jan Seppenplein in Barneveld is maandagochtend rond 08:30 uur een fietser aangereden door een auto. De fietser raakte daarbij gewond.

 

Het ongeval gebeurde op de fietsoversteek vlakbij de Roosenveltstraat. De oversteek is berucht vanwege de vele aanrijdingen met fietsers. De fietser raakte deze keer slechts lichtgewond.

ZONDAG 19|05

BARNEVELD - Een groep jongeren heeft in de nacht van zaterdag op zondag 19 mei vernielingen gepleegd aan auto's in de Barneveldse wijk De Burgt. De meeste gedupeerden hebben kapotte buitenspiegels. Maar er zijn ook autoruiten en een keukenraam vernield.


Met beveiligingscamera's bij woningen is de groep gefilmd. De beelden zijn meteen aan de politie verstrekt. Die roept auto-eigenaren op aangifte te doen.

 

Op die camerabeelden zijn rond de 6 jongeren van 16 à 17 jaar duidelijk te zien. Ze dragen onder meer hoodies. Een van hen heeft een spijkerjasje aan met een zwarte afbeelding ...

1/1

ZONDAG 19|05

EDE - Op zaterdag 4 mei werden op de Arnold Koningstraat in Ede deze drie muziekdoosjes aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat ze van diefstal afkomstig zijn.


De politie hoopt dat ze de eigenaar kunnen blij maken met het terugbezorgen van deze muziekdoosjes. Bent u de eigenaar? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

ZONDAG 19|05

VOORTHUIZEN - Op de A1 bij Voorthuizen is zondagmorgen 19 mei een gewonde gevallen. Rond 10:00 uur botste een man achterop een wagen met Pools kentekn. De man in de Audi raakte gewond.

 

De schade aan beide auto’s is aanzienlijk. De Poolse bestuurder reed om onduidelijke redenen door na het  ongeval maar strandde 500 meter verderop.

GISTEREN 20|05

EDE - In Ede zag iemand rond twee uur een busje waaruit een paar mannen stapten. Ze hadden een capuchon op en gingen een brandgang bij De Gasperisingel in.

 

Agenten waren binnen een paar minuten ter plaatse en troffen de bestuurder van het busje. Andere agenten gingen achter de twee andere mannen aan, die het op een rennen zetten. De politiehond werd ingezet, waarna het duo kon worden aangehouden. De drie bleken inbrekersgereedschap bij zich te hebben, in het verleden waren ze al vaker aangehouden voor diefstal.

 

De verdachten zijn twee mannen van 39 en 32 uit Utrecht en ...

VRIJDAG 17|05

GARDEREN - De bouw van het nieuwe dorpshuis aan de Koningsweg in Garderen is begonnen. Het nieuwe dorpshuis is dadelijk een plek in Garderen waar van alles gebeurt. De gemeente Barneveld en Plaatselijk Belang Garderen roepen alle inwoners van Garderen op om mee te denken over de naam van het nieuwe dorpshuis.

 

Stuur naam in voor 6 juni

U kunt als inwoner van Garderen een voorstel indienen voor de naam voor het nieuwe dorpshuis. Doe dit voor 6 juni 2019. Stuur hiervoor een e-mail naar communicatie@barneveld.nl. Noem hierbij het naamvoorstel en uw adresgegevens en ...

Meer artikelen