Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:19:41 Merellaan Ede 6713BH 54894 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-111

Ambulance 07-111

woensdag 17 juli 2019
TOP NIEUWS

VANDAAG 17|07

BUNSCHOTEN - Op de kruising van de Sint Nicolaasweg en de Westsingel in Bunschoten heeft woensdag 17 juli een aanrijding tussen een scooter en een personenauto plaatsgevonden. Daarbij is de scooterbestuurder gewond geraakt. Het slachtoffer is ter plaatse door het ambulancepersoneel nagekeken. 

 

Het ongeval trok veel bekijks. De politie heeft meerdere keren aan omstanders gevraagd om extra ruimte te maken. Het slachtoffer is meegenomen naar het ziekenhuis. Zijn bromfiets is door iemand naar huis gebracht.

VANDAAG 17|07

APELDOORN - Een fietser is woensdagmiddag lichtgewond geraakt bij een aanrijding op de rotonde bij de Jachtlaan – Prins Willem-Alexanderlaan in Apeldoorn.

 

Rond 13.20 ging het mis, een fietser werd door een automobiliste over het hoofd gezien en kon een aanrijding niet meer voorkomen. De fietser kwam hard ten val en raakte gewond. Omstanders schoten te hulp in afwachting van de hulpdiensten. Deze waren snel ter plaatse en namen de zorg over.

 

De politie begeleidde het verkeer langs het ongeval en namen verklaringen op. Het ambulance personeel keek onder tussen het ...

1/1

VANDAAG 17|07

ARNHEM - Dinsdagochtend heeft de politie in een onderzoek naar een steekincident in juni vorig jaar, waarbij een toen 26-jarige vrouw uit Arnhem ernstig gewond raakte, een verdachte aangehouden. De recherche heeft voortdurend aan het onderzoek gewerkt en heeft in zowel het opsporingsprogramma Bureau GLD als Opsporing Verzocht bewakingsbeelden getoond. Het leverde veel reacties op; tips hebben uiteindelijk geleid tot de aanhouding in deze zaak. De 42-jarige man uit Arnhem is voor verhoor ingesloten op het politiebureau en zijn woning is doorzocht.

 

In de nacht van donderdag 28 op ...

VANDAAG 17|07

KLARENBEEK - Op de Zutphenseweg in Klarenbeek heeft ter hoogte van een dierenartspraktijk een aanrijding plaatsgevonden. Hierbij raakte een fietser ernstig gewond.

 

Hulpdiensten rukten groots uit waaronder een traumahelikopter uit Amsterdam. Deze landde in een naastgelegen grasveld. De auto en fiets zijn zwaar beschadigd. De auto is over een sloot geschoten en vervolgens in een tuin tot stilstand gekomen. Het slachtoffer is met spoed per ambulance onder begeleiding van de MMT arts naar het ziekenhuis in Zwolle overgebracht.

 

De Zutphenseweg tussen Apeldoorn en Klarenbeek ...

VANDAAG 17|07

APELDOORN - Een hondje is woensdagochtend met zijn pootje vast komen te zitten in een soort dekseltje voor een afvoerputje in een schuur aan de Generaal van Heutszlaan in Apeldoorn. Na meerdere pogingen van de eigenaren zelf om het hondje los te krijgen werd de brandweer gebeld.

 

Zij waren snel ter plaatse maar ook die kregen ondanks meerdere pogingen het pootje van het hondje niet los uit het dekseltje. De brandweer heeft in overleg met de eigenaren besloten het hondje mee te nemen en deze op een andere plek, vermoedelijk de brandweerkazerne te bevrijden uit zijn benarde ...

1/1

VANDAAG 17|07

HARSKAMP - Bij een aanrijding tussen twee personenauto's in Harskamp is woensdagmiddag veel schade ontstaan. Niemand raakte bij de aanrijding gewond.

 

De aanrijding vond omstreeks 12:45 uur plaats op de kruising Laarweg met de Broekweg. Waarschijnlijk is een voorrangsfout de oorzaak.

1/1

VANDAAG 17|07

VOORTHUIZEN - De twee bruggen over De Voortse Ring (de westelijke rondweg om het dorp Voorthuizen) en de Heuvelrandweg (de noordelijk rondweg bij Blankensgoed) hebben een naam gekregen. De eerste luistert naar de naam 'Viaduct Overhorst'; de tweede gaat als 'Schaapsdrift' door het leven.

 

Gisteren maakten Leo Roeloffs en Erik Runhaar van Plaatselijk Belang Voorthuizen samen met wethouder Hans van Daalen de twee namen bekend en boden de namen aan omgevingsmanager Quintijn Deenekamp van aannemer Strukton Civiel Noord & Oost aan. De namen worden verwerkt in de uitvoering van de ...

VANDAAG 17|07

PUTTEN - Maandag 15 juli is er weer gecontroleerd op snelheid op de Garderenseweg in Putten. Daarbij werden 2277 auto's gecontroleerd, waarvan er 1856 automobilisten niet harder dan 60 km per uur reden.

 

De overige 421 reden te hard, waarbij de hoogst gemeten snelheid 101 km per uur was.

GISTEREN 16|07

BARNEVELD - Op 19 en 22 juli duren spoedaanvragen van een paspoort of identiteitskaart langer dan normaal.

 

- Spoedaanvragen gedaan op vrijdag 19 juli kunt u op woensdag 24 juli ophalen.
- Spoedaanvragen gedaan op maandag 22 juli kunt u op woensdag 24 juli ophalen.

 

De reden is een technische update. Het is nu spitsuur aan de balies. Maak daarom een online een afspraak zodat u snel geholpen wordt. www.barneveld.nl/paspoort

Meer artikelen