Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 23:10:25 Graag Bellen Met Cellengang Ede Politie Prio Eenheid | Forensisch Arts Ambulance Arnhem GelderlandMidden
zaterdag 15 december 2018
TOP NIEUWS

GISTEREN 14|12

APELDOORN - Bij een bedrijf op de Gladsaxe in Apeldoorn woedt een grote brand. In het pand zij ook accu’s opgeslagen, onduidelijk is nog of in dat gedeelte ook de brand is.

 

De brand ontstond vrijdagavond rond 20.15 uur gemeld en snel opgeschaald naar 'grote brand'.

 

Volgens de brandweer staat een bedrijfspand vol rook en woedt binnen brand. De brandweer heeft ondermeer een hoogwerker en twee grote tankwagens ingezet.

 

Update

De accu's liggen in een inpandige bunker van 10x10 meter. Brandweerlieden stellen accu's veilig en deze worden in water ...

GISTEREN 14|12

HOOGLAND - In een woning aan de Hoge Geeren in Hoogland is vrijdagmiddag 14 december een overleden vrouw aangetroffen in een woning. De vrouw is door een misdrijf om het leven gekomen.

 

De politie is rond en in de woning een onderzoek gestart. Vermoedelijk ligt de toedracht in de relationele sfeer. In de woning is een man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij haar dood.

GISTEREN 14|12

AMERSFOORT - Op de A28 bij Amersfoort heeft vrijdag 14 december een aanrijding tussen twee voertuigen plaatsgevonden. Een auto is daar via een ander voertuig tegen de vangrail gebotst.

 

Bij de aanrijding raakte één persoon gewond. Het slachtoffer is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Het ongeval gebeurde tussen Nijkerk en knooppunt Hoevelaken. Het verkeer staat over een lengte van 4 kilometer stil. Verkeer richting Amsterdam/Apeldoorn (A1) kan omkeren bij de af- en toerit Amersfoort (8).

GISTEREN 14|12

EDE - Op de Frankeneng in Ede heeft vrijdag 14 december een aanrijding tussen een voetganger en een bestelwagen plaatsgevonden. Daarbij raakte de voetganger gewond.

 

De bestuurder van het witte busje heeft na het ongeval zijn voertuig op de weg gezet als beveiliging van het slachtoffer. Het slachtoffer is na behandeling ter plaatse met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

 

Hoe het ongeval kon gebeuren is niet duidelijk. Een traumahelikopter werd opgeroepen maar is later afgemeld.

1/1

GISTEREN 14|12

VEENENDAAL - Vrijdagmiddag 14 december zijn er meerdere arrestaties verricht op de Rondweg-west in Veenendaal nabij de afslag Lunenburg (bouwterrein). De politie is met meerdere politiewagens en busjes aanwezig. Er zijn vier personen in de boeien geslagen.

 

Eerder was er melding gedaan van een mishandeling met knuppels van een marktkoopman op het Bruineplein in Veenendaal. Dankzij diverse getuigen/melders werd de positie doorgegeven van de vier verdachten. Dankzij speurhond Tess en haar geleider werden de knuppels terug gevonden in de bosjes.

GISTEREN 14|12

BARNEVELD - Met gepaste trots vertelt de Barneveldse fotograaf Johan van Omme dat hij heeft mogen bijdragen aan het Proefverlof, Het reisdagboek van een meestergenieter.

 

De gerechten, die per land gekoppeld zijn, heeft Johan mogen fotograferen en bewerken. Oude dia's heeft hij mogen digitaliseren, retoucheren en bewerken.

 

Het eerste exemplaar is donderdagmiddag overhandigd aan culinair redacteur Marco Bosmans.

1/1

GISTEREN 14|12

BARNEVELD - Aan de Wethouder ten Hamlaan en Ambrosius van Ommerenlaan in Barneveld ia fegelopen nacht ingebroken in auto's. Omwonenden hebben een paar honden horen blaffen om ongeveer 04:30 uur. Heeft u iets verdachts gezien of gehoord laat het de politie weten via 0900-8844 of bij spoed 112.

 

Wilt u een keer meedoen met de Buurtwacht? Geef u op via telefoonnummer 06-27156250 of per mail: buurtwachtvliegersvelddevaarst@gmail.com .

WOENSDAG 12|12

NIJKERK - Op woensdag 12 december heeft de politie Nijkerk een fiets verlichtingscontrole gehouden tussen 07.00 en 08.10 uur in Nijkerk/Nijkerkerveen. Dat vond plaats op de Fliersteeg, Arkemheenweg en de Amersfoortseweg.


In totaal werden bij deze controle 33 bekeuringen geschreven voor niet werkende/ontbrekende verlichting, zowel aan de voor- als aan de achterzijde van de fietsen.

 

Gezien het toch wel forse aantal overtredingen, zal deze controle herhaald worden in deze donkere winterdagen.

DINSDAG 11|12

VOORTHUIZEN - Tussen 10 december 18:15 uur en 19:45 uur is er ingebroken in een woning aan de Hunnenweg in Voorthuizen. Het raam aan de achterzijde van de woning werd opengebroken en diverse spullen zijn weggenomen.

 

Heeft u rond genoemde dag/ datum / tijdstippen iets gehoord of gezien, tips zijn welkom via telefoonnummer 0900-8844.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door ...

Meer artikelen