Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 23:06:51 (dia) Kantine Camping Berkenrhode Roekelseweg 6733BP Wekerom 116681 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-111

Ambulance 07-111

dinsdag 22 september 2020
TOP NIEUWS

VANDAAG 22|09

EDE - Dinsdagmiddag 22 september rond 17.20 uur heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden op de Galvanistraat in Ede.

 

Een motorrijder werd aangereden door een automobilist en raakte daarbij zwaargewond. Een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team is opgeroepen voor medische ondersteuning. Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

VANDAAG 22|09

EDE - Dinsdagmiddag 22 september rond 15.50 uur heeft een ongeval plaatsgevonden tussen een auto en brommer op de Bovenbuurtweg in Ede.

 

De brommerrijder is bij het ongeval gewond geraakt en na controle in een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De auto kwam uit een uitrit van af het Technova College terrein waarbij de bestuurder van de auto de brommerrijder over het hoofd heeft gezien.

VANDAAG 22|09

OTTERLO - Dinsdagmiddag 22 september rond 14.30 uur is brand ontstaan in een schuur op het terrein van camping 't Rakkertje aan de Koeweg in Otterlo.

 

Hoe de brand in de schuur is ontstaan, is niet duidelijk. De brandweer werd groots ingezet om de brand onder controle te krijgen.

VANDAAG 22|09

EDE - In de nacht van maandag op dinsdag 22 september 2020 is brand ontstaan in een geparkeerde auto aan de Sterkenburg in Ede. Volgens 112 Meldingen Ede kwam de alarmering om 02:40 uur binnen.

 

De brandweer heeft het vuur geblust, maar de auto is van binnen helemaal uitgebrand. Om de oorzaak van de autobrand te kunnen achterhalen, wordt onderzoek gedaan door specialisten. Het gebied rondom de auto is met linten afgezet.

VANDAAG 22|09

WAGENINGEN - Op de Zijdvang in Wageningen is dinsdagochtend 22 september een auto in een sloot terecht gekomen. De automobilist kwam vanaf de Lawickse allee en reed de Zijdvang op. Daar belandde hij in een mistbank, de chauffeur zag niets meer en probeerde nog te stoppen. Hij raakte vervolgens in de berm waarna hij op de zijkant in de sloot tot stilstand kwam.

 

Gelukkig hield de bestuurder geen letsel over aan dit hachelijke avontuur. De berger heeft met veel moeite de auto uit de sloot kunnen krijgen. De schade viel op het oog erg mee

 

Nadat de chauffeur een klein stukje ...

GISTEREN 21|09

LEUSDEN - Een supermarkt aan de Biezenkamp is maandagavond 21 september overvallen. Een nog onbekende dader bedreigde een caissière met een steekwapen. Met onbekende buit verliet hij de zaak, waarna hij wegrende in de richting van de Lidl op de Biezenkamp. Vlak na de overval werd hij nog gezien op het Vlierplein bij de Marcuskerk.

 

De politie kreeg omstreeks 19.45 uur een melding dat er een overval was geweest. Diverse eenheden gingen er op af en keken in de omgeving uit naar de verdachte. Via een Burgernetmelding werd omwonenden gevraagd om mee te kijken. De verdachte werd ...

GISTEREN 21|09

VEENENDAAL - Een 16-jarige jongen uit Kesteren is maandagavond 21 september op heterdaad aangehouden nadat hij een snackbar aan de Doctor Colijnstraat had overvallen. Moedig optreden door meerdere alerte burgers zorgde ervoor dat de verdachte werd gepakt en kon worden overgedragen aan de politie.


Rond 19.45 uur kwam de overvaller met een bedekt gezicht de zaak binnen en bedreigde een medewerker met een mes. Met de inhoud van de kassa ging hij er vandoor en vluchtte op een fiets. De snackbarmedewerker rende de straat op en herkende daar een vaste klant, die op zijn racefiets achter de ...

VANDAAG 22|09

BARNEVELD - Wilt U Eerste Hulp kunnen bieden? Een ongelukje zit namelijk in een klein hoekje. Thuis, op het werk of zomaar op straat. Het kan zomaar gebeuren, een heleboel mensen zijn van goede wil maar vaak ontbreekt de kennis om adequaat te handelen.

 

Juist een goede eerste hulpverlening kan een wereld van verschil maken voor het slachtoffer en erger voorkomen. En daar draait het om bij EHBO.

 

Bij voldoende deelname start de E.H.B.O. Vereniging Barneveld binnenkort een cursus Eerste Hulp inclusief Reanimatie AED. Deze cursus wordt gegeven in de Goede Herderkerk, aan het Jan ...

VRIJDAG 18|09

UGCHELEN - In de nacht van donderdag op vrijdag 18 september werd na een achtervolging een inbreker aangehouden in Ugchelen.

 

Bij het natrekken van de personalia bleek de man internationaal gesignaleerd te staan. Tevens had hij nog een gevangenisstraf van 117 dagen open staan.

Meer artikelen