Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:06:03 Verkeersstremming A30 Re,4 Lunteren Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)
vrijdag 16 april 2021
TOP NIEUWS

VANDAAG 16|04

VEENENDAAL - Vrijdagochtend 16 april heeft er rond 11:00 uur een ongeval plaatsgevonden op de Grote Beer in Veenendaal. Een scooterrijder is door onbekende oorzaak achterop een personenauto gebotst ter hoogte van een bushalte.

 

De bestuurder van de scooter is door medewerkers van de ambulance gecontroleerd en met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Beide voertuigen raakte flink beschadigd. De
scooter is door omstanders meegenomen, de auto kon op eigen kracht verder.

VANDAAG 16|04

BUNSCHOTEN - Op vrijdag 16 april rond 7:45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Westsingel in Bunschoten. Een vrouw op een fiets met een kind achterop is aangereden door een automobilist. De fietser had voorrang. In voorruit van de auto zit een grote barst. De vrouw is gewond geraakt bij het ongeval.

 

Het slachtoffer lag op haar buik en had een flinke wond. Omstanders schoten het slachtoffer te hulp. De politie was snel aanwezig met drie wagens. Ze hebben verband op de wond gedaan omdat het slachtoffer veel bloed verlies had. Ambulancemedewerkers hebben later de zorg ...

1/1

VANDAAG 16|04

BARNEVELD - In de nacht van donderdag op vrijdag 16 april is er wederom ingebroken in een BMW. Dit is de zoveelste auto inbraak in de Barneveldse wijk.

 

De auto inbraak vond plaats op de Zoete Kroon. Op camera beelden is te zien dat omstreeks 05:20 uur een auto langzaam de straat uitrijdt met op de passagiersstoel iemand met een laptop. Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

VANDAAG 16|04

BARNEVELD - Op de Stationsweg in Barneveld heeft vrijdagmorgen 16 april een aanrijding plaatsgevonden na een inhaalmanoeuvre. Volgens getuigen zou de groene auto omstreeks 06:20 uur tijdens het inhalen in botsing zijn gekomen met de grijze auto die op dat moment afsloeg. Beide auto's reden in de richting van Voorthuizen.

 

De bestuurster van de grijze auto raakte gewond en is nagekeken door het ambulancepersoneel.

GISTEREN 15|04

EERBEEK - Bewoners van een woning aan de Ringlaan in Eerbeek ontdekten donderdagavond een brandje in de meterkast van hun woning.

 

Rond 21.20 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een woningbrand en rukte direct met twee voertuigen uit. Bij aankomst van de brandweer was er sprake van wat rookontwikkeling in de woning. Volgens de melding die de politie kreeg, zou er rook komen uit de meterkast. De brandweer had het vuur snel onder controle. De oorzaak van de brand is onbekend.

 

De bewoners konden zich tijdig in veiligheid brengen en raakten niet gewond. Hoe groot de ...

1/1

GISTEREN 15|04

APELDOORN - Deze tafeltennistafel staat sinds kort in het Zuiderpark in Apeldoorn en is al twee keer vernield. De politie is op zoek naar mensen die hier meer informatie over hebben.

 

Heb jij meer informatie? Neem contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

1/1

GISTEREN 15|04

EDE - Agenten hebben vandaag in Ede een persoon aangehouden op verdenking van het dealen in drugs. Een tweede verdachte wist te ontkomen.

 

Naar aanleiding van binnengekomen informatie is vandaag een verdachte op heterdaad aangehouden. Er werd donderdagmiddag een deal op heterdaad waargenomen op de Singel in Ede. Het voertuig waaruit gedeald werd reed daarna weg.

 

Het voertuig werd door de politie gevolgd tot een tankstation elders in Ede. De verdachten kregen door dat er een aanhouding zou gaan volgen en probeerden met hun voertuig weg te komen.

Tijdens de vlucht werden ...

GISTEREN 15|04

ERMELO / HARDERWIJK / ZEEWOLDE - Ook vandaag is met behulp van specialistische speurhonden gezocht op het Wolderwijd tussen Strand Horst en Zeewolde naar de vermiste kanoër.

 

Vrijdag 16 april zal opnieuw met sonar worden gezocht.

GISTEREN 15|04

HARDERWIJK - Onder het motto "Heeft u een goed idee? Doe er wat mee!" daagt de gemeente Harderwijk inwoners van Hierden en Harderwijk uit mee te doen aan de actie Stadsidee 2021. Het is alweer de zesde editie van deze campagne die bedoeld is om onze buurt, wijk, dorp of stad mooier, leuker en leefbaarder te maken.

 

Aanmelden voor vrijdag 28 mei
Voor realisatie van het Stadsidee 2021 dat uiteindelijk door inwoners zelf wordt gekozen, is een bedrag van € 45.000 beschikbaar. Uiterlijk vrijdag 28 mei moeten de plannen via www.stadsidee.nl zijn ingediend. Alle inwoners van ...

Meer artikelen