Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 20:50:21 Witte De Withstraat 6712HC Ede 11324 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

zondag 26 januari 2020
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 25|01

GARDEREN - Het rioolgemaal in Garderen is vernieuwd. Waterschap Vallei en Veluwe en de gemeente Barneveld hopen hiermee water-en stankoverlast te voorkomen. Belangstellenden konden zaterdag op de open middag een kijkje nemen bij het nieuwe gemaal.


De dorpskern van Garderen kampte met wateroverlast na hevige regenval. Ook waren er veel stankklachten uit de omgeving van het gemaal op het terrein van de voormalige rioolwaterzuiveringsinstallatie. Er is een nieuw hoofdrioolgemaal gekomen, rioleringsbuizen zijn vervangen en er zijn grotere riolen aangelegd. Zo is er een transportriool vanuit de ...

GISTEREN 25|01

AMERSFOORT - Zaterdagavond omstreeks 18:30 uur moest de brandweer met spoed uitrukken voor een schoorsteenbrand bij een woning aan de Chirurgijnsgilde in Amersfoort.

 

De bewoners werden door de buren ingelicht nadat zij vlammen uit de schoorsteen pijp zagen komen. De brandweer hoefde uiteindelijk niet te blussen.

 

Met behulp van een ladderwagen is de brandweer naar het dak van de woning gegaan om de schoorsteenpijp te vegen.

GISTEREN 25|01

APELDOORN - Bij een eenzijdig ongeval op de Heemradenlaan in Apeldoorn is zaterdag aan het einde van de middag een man gewond geraakt. Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

 

De hulpdiensten werden rond 17.15 uur gealarmeerd nadat de motorrijder met zijn motor onderuit ging. Volgens een getuige werd de man door een stoepje gelanceerd waarna hij hard op de grond terecht kwam.

 

Omstanders boden eerste hulp totdat de ambulancedienst het overnam. Het slachtoffer werd na behandeling in de ambulance met onder andere verwondingen aan zijn hoofd en gezicht ...

GISTEREN 25|01

BEEKBERGEN - Bij een kop-staart-botsing tussen twee personenauto's en een bestelbus in Beekbergen zaterdagmiddag, is een man zwaargewond geraakt. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. Het ongeluk gebeurde op de Beekbergerweg (N786), ter hoogte van de Hoge Bergweg even voor twaalf uur.


Een andere auto met een gezin was doorgeschoten en in de bosjes terecht gekomen. Het jongetje van dat gezin is in de ambulance nagekeken en heeft een traumabeertje gekregen.

 

De zwaargewonde man moest uit zijn beknelling bevrijd worden.

 

Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog ...

GISTEREN 25|01

KOOTWIJKERBROEK - Zaterdagmorgen 25 januari rond 6.55 uur is brand ontstaan in een stal bij een woning aan de Laageinderweg in Kootwijkerbroek.

 

Bij de brand kwam veel rook vrij. Bewoners merkte de brand op en hebben direct de hulpdiensten ingeschakeld. De oorzaak van de brand is mogelijk een lamp geweest. Een kalfje heeft rook ingeademd en heeft dat niet overleefd.

GISTEREN 25|01

LEUSDEN - Vrijdagavond 24 januari rond 22.05 uur is een bestuurder met zijn bestelwagen tegen een boom gebotst aan de Langesteeg in Leusden.

 

De bestuurder is gewond geraakt en is met een ambulance voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Opgeroepen brandweer was niet nodig en werd snel afgemeld. Een berger komt het beschadigde voertuig bergen.

VRIJDAG 24|01

APELDOORN - Een man is vrijdagavond gewond geraakt in een woning aan de 1e Wormenseweg in Apeldoorn. Hij is neergestoken. De politie zoekt de omgeving af naar een wapen en naar de dader. Er zijn ook speurhonden ingezet.


Even voor 20.00 uur kwam de melding van het steekincident binnen. Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen. In de woning waren meerdere mensen aanwezig. In de ruit van de woning zit een barst. Dat heeft volgens de politie met het incident te maken.


Een man is na het steekincident gevlucht. Hij wordt op dit moment gezien als verdachte. De politie is in groten getale ...

ZONDAG 19|01

RENSWOUDE - Op zondag 19 januari is een bestuurder en inwoner van Renswoude betrapt op een forse snelheidsovertreding. De bestuurder reed 160 op een 80 km weg.

 

De bestuurder bracht niet alleen zichzelf maar ook anderen hiermee in gevaar. Het gevolg is dat de bestuurder zijn rijbewijs mocht inleveren en een proces verbaal in ontvangst nemen.

 

Justitie gaat uiteindelijk bepalen of de bestuurder zijn rijbewijs terug krijgt. Tot die tijd mag hij geen voertuig besturen.

ZATERDAG 18|01

AMERSFOORT - Vrijdag 17 januari 2020 tussen omstreeks 23:30 uur en zaterdag 18 januari 2020 omstreeks 00:15 uur, vond er een beroving van een telefoon plaats op de Stadsring in Amersfoort. Eén van de verdachten is aangehouden.


De politie is op zoek naar een man die op zijn fiets achter de verdachten is aangefietst. Zou deze getuige zo snel mogelijk contact willen opnemen via het algemene politie nummer: 0900-8844.

Meer artikelen