Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 03:29:40 Molenweg 6732BH Harskamp 102708 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-116

Ambulance 07-116

woensdag 28 juli 2021

TOP NIEUWS

GISTEREN 27|07

EDE - Dinsdagmiddag 27 juli om 14.25 uur heeft een verkeersongeval plaatsgevonden aan de Wekeromseweg in Ede.

 

Een motorfiets is geschept door een afslaande auto. De motorrijder is hierbij gewond geraakt. Nadat het slachtoffer was gestabiliseerd is hij overgebracht met een ambulance naar het ziekenhuis.

 

Specialisten van de Verkeersongevallen Analyse (VOA) doen onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. De weg tussen Ede en Wekerom is afgesloten voor al het verkeer.

1/1

MAANDAG 26|07

NEDERLAND - Als gevolg van de veranderde situatie in Europa heeft het kabinet besloten de aanpak voor reizen binnen de Europese Unie (EU) aan te passen. Er zijn 3 belangrijke ontwikkelingen.

 

  1. Meer dan de helft van de volwassenen in Europa is inmiddels volledig gevaccineerd. In Nederland heeft 83,5% de eerste prik gehad en is 59% van de volwassenen volledig gevaccineerd.
  2. De druk op de ziekenhuizen en IC’s is ondanks het aantal besmettingen beheersbaar.
  3. Sinds 1 juli zijn er Europese afspraken gemaakt over het coronabewijs (DCC) om reizen binnen de EU mogelijk te maken.

Met de ...

1/1

MAANDAG 26|07

ARNHEM / EDE - De rechtbank veroordeelt een 24-jarige man uit Ede voor het doden van zijn vriendin tot een gevangenisstraf van 10 jaar en tbs met dwangverpleging. Daarbij moet de man een schadevergoeding van ruim 55 duizend euro betalen aan de nabestaanden.

 

Op 23 juni 2020 hadden de man en zijn vriendin urenlang ruzie in haar woning in Ede. De man verklaarde dat hij een waas voor zijn ogen kreeg. Hij voelde veel woede, waarna hij zijn vriendin aanviel, haar meerdere keren met haar hoofd tegen de muur sloeg en haar daarna 51 keer met een mes stak. Het slachtoffer overleed aan de ...

ZONDAG 25|07

LUNTEREN - Op de Westzoom in Lunteren is zaterdagavond rond 23:15 uur een ongeval gebeurd. Een 19-jarige vrouw uit Ederveen raakte bij een eenzijdig ongeval gewond. 

 

De vrouw is van de weg geraakt en tegen een boom tot stilstand gekomen. De brandweer heeft het slachtoffer uit haar voertuig gehaald en overgedragen aan het ambulancepersoneel. Na behandeling is het slachtoffer naar een ziekenhuis vervoerd.

ZATERDAG 24|07

WAGENINGEN - Zaterdagavond 24 juli rond 19.50 uur is tijdens het barbecueën brand ontstaan in een overkapping van een woning aan de Lombardi in Wageningen. De brandweer was snel aanwezig en schaalde op omdat de brand mogelijk zou overslaan naar de woning.

 

De overkapping is volledig uitgebrand en er is schade aan de woning. Stichting Salvage zorgt voor de afhandeling van de schade.

1/1

VRIJDAG 23|07

NEDERLAND - In 2020 verdronken 107 inwoners van Nederland, 31 meer dan in 2019. Het aantal mannen dat verdronk steeg van 64 in 2019 naar 85 afgelopen jaar. Bij vrouwen steeg het aantal verdrinkingen van 12 naar 22. Naast 107 inwoners verdronken 30 niet-inwoners. Dat meldt het CBS op basis van de meest recente cijfers.


Gemiddeld over de afgelopen twintig jaar verdronken jaarlijks 87 inwoners van Nederland. In de periode van 1981 tot en met 2000 waren dat er jaarlijks gemiddeld 110. In de periode van 2011 tot en met 2020 vond 70 procent van de verdrinkingen plaats in open water: een ...

VRIJDAG 23|07

EDE - Vrijdagmiddag 23 juli omstreeks 16.50 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Proosdijerveldweg in Ede.

 

Een scooterrijder is aangereden bij de oversteekplaats door een automobilist. Deze is na de aanrijding op de vlucht geslagen. Het zou gaan om een zwarte auto. De politie is op zoek naar de doorrijder. De scooterrijster is hierbij niet gewond geraakt.

WOENSDAG 14|07

NEDERLAND - De Fraudehelpdesk ontvangt weer veel meldingen over e-mails waarin gedreigd wordt met het verspreiden van erotische filmbeelden.

 

Volgens de afzender van deze afpersmails heeft hij zichzelf toegang tot uw computer gegeven. Vervolgens heeft hij, toen u zogenaamd een porno-website bezocht, via uw eigen webcam beschamende beelden van u gemaakt.

 

Om te voorkomen dat deze filmbeelden onder uw contacten verspreid worden, moet u binnen 48 uur een bedrag betalen in bitcoins.

 

De afzender probeert extra indruk te maken door aan te geven dat hij een virus heeft ...

WOENSDAG 14|07

NEDERLAND - Het kabinet stelt meer geld beschikbaar voor ondernemers die een evenement moeten afblazen vanwege de coronamaatregelen. De bestaande Garantieregeling Evenementen wordt daarom op een aantal punten uitgebreid. Zo gaat het maximale subsidiebedrag van 80% naar 100% van de gemaakte kosten, verlengt het kabinet de termijn om een aanvraag in te dienen, en vallen kosten die gemaakt zijn voor artiesten van buiten de EU ook onder de regeling. Daarnaast kijkt de overheid naar een gerichte oplossing voor ondernemers die tussen wal en schip dreigen te vallen. Met de uitbreidingen is een ...

Agenda

Donderdag 07 oktober

09:00
Online

Headlines

Zomer- of wintertijd?
EDE 24Webvertising