Redactie 112 0 reactie(s) wo 11 juli 2018, 17:01

Kopschoppers gezocht!

Laatst bijgewerkt: maandag 17:50 uur

EDE – Op zondag 17 juni 2018 vond er op het Museumplein in Ede een zware openlijke geweldpleging plaats.

Het slachtoffer liep vanuit de wijk Veldhuizen richting het Museumplein in het centrum van Ede. Op de Molenstraat ter hoogte van de Slijpkruikweg botste het slachtoffer tegen een vrouw die daar samen met twee andere vrouwen liep.

Toen de man later op het Museumplein stond werd hij tussen 19.30-20.00 uur aangevallen door vijf mannen. Een van vrouwen die hij eerder op de Molenstraat had gezien was hier ook bij aanwezig. Het geweld dat op deze man is toegepast is ernstig. Terwijl hij op de grond lag is hij tegen zijn hoofd geschopt.

De politie is daarom dringend op zoek naar zowel getuigen van de botsing op de Molenstraat als getuigen van de mishandeling door meerdere personen op het Museumplein. U kunt zich melden door te bellen naar 0900-8844. Anoniem kan ook via telefoonnummer 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.