Redactie 112 0 reactie(s) wo 18 juli 2018, 12:43

Geen gewonden na frontale aanrijding Scherpenzeel

Laatst bijgewerkt: maandag 17:50 uur

SCHERPENZEEL – Op de Barneveldsestraat (N802) bij Scherpenzeel zijn vanochtend 2 auto’s frontaal op elkaar gebotst. Wonder boven wonder vielen er geen gewonden. Wel werden beide bestuurders nagekeken door de ambulancedienst. 

 

Omdat er mogelijk nog personen in het voertuig zaten werd direct de brandweer uit Scherpenzeel en Barneveld terplekke gestuurd. Bij hun aankomst waren alle bestuurders reeds uitgestapt. De brandweer heeft samen met de Dierenambulance Woudenberg een hond uit één van de auto’s bevrijd. Na onderzoek door de medewerkers van de dierenbambulance bleek ook de hond bleek niet gewond te zijn.

Het ongeval gebeurde rond 10.45 uur, nabij de kruising met de Heintjeskamperweg. De beide wagens belandden in de sloot.

Tijdens de afhandeling van het ongeval was de Barneveldsestraat afgesloten. Verkeer kon passeren via het naastgelegen fietspad. 

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.