Redactie 112 0 reactie(s) za 21 juli 2018, 14:53

Gestolen auto in brand gestoken

Laatst bijgewerkt: maandag 17:50 uur

ELST – In de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 03.00 uur werd de politie Elst gestuurd naar de Rijkerswoerdseplassen voor een autobrand. Ter plaatse zagen zij dat het voertuig en de bomen eromheen al volledig in brand stonden. Gelukkig was de brandweer er niet veel later en had het voertuig snel geblust.

De melder had een persoon bij het voertuig gezien. Deze persoon had gehurkt langs de waterkant gezeten. Het vermoeden bestond dat de persoon iets met deze voertuigbrand te maken had. Agenten hebben hierop de omgeving afgezocht. Zij hebben ook hulp gehad van de zulu (politiehelikopter).

Uit onderzoek is gebleken dat het voertuig gestolen is. De zulu heeft vanuit de lucht geen bijzonderheden gezien. Ook een zoekslag met een politiehond op de grond leverde geen bijzonderheden op.
Het voertuig is afgesleept voor onderzoek.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.