Redactie 112 0 reactie(s) zo 29 juli 2018, 21:53

Zonder aangifte gaat fietsendief weer vrijuit

Laatst bijgewerkt: maandag 17:49 uur

EDE – Op woensdag 25 juli 2018 heeft de politie een man aangehouden ter zak diefstal / heling van een fiets. Het viel op dat de fiets die hij bij zich had een damesfiets was die ook nog eens te klein voor hem was.

Omdat de agenten twijfelden aan de herkomst van de fiets hebben ze een onderzoek ingesteld. Uiteindelijk hebben ze de man hebben aangehouden voor diefstal cq heling van de fiets. Op het politiebureau heeft de man bekend dat hij de fiets heeft weggenomen.

Je zou dus zeggen “een ronde zaak!” Maar helaas heeft de politie geen aangifte bij de fiets kunnen vinden. Zonder benadeelde kan justitie niet tot vervolging over gaan. Ook weet de man niet (meer) waar hij deze fiets heeft weggenomen. Ze hebben wel de voormalig eigenaar getraceerd maar die heeft deze fiets ooit doorverkocht.

Het gaat om een blauwe damesfiets van het merk Gazelle. De fiets was bij aantreffen voorzien van een metalen mandje en van canvas fietstassen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.