Redactie 112 0 reactie(s) do 18 oktober 2018, 17:07

Politie zoekt getuigen van inbraak winkel in het centrum van Ede

Laatst bijgewerkt: maandag 17:46 uur

EDE – Op maandag 15 oktober 2018 omstreeks 22:30 uur kreeg de politie de melding om met spoed te gaan naar het centrum van Ede alwaar op de Boogstraat een heterdaad inbraak in een winkel gaande was. Agenten waren al snel ter plaatse troffen alleen de melder en helaas niet de daders.

De melder sprak over twee personen die er op een scooter vandoor waren gegaan. Een andere eenheid is op zoek gegaan en trof al snel twee personen op een scooter aan die voldeden aan het signalement. Toen zij de politioewagen zagen gingen ze er vandoor en was er sprake van een achtervolging. Uiteindelijk is de passagier van de scooter aangehouden en hij wordt morgen voorgeleid voor de Rechter-commissaris.

Uiteraard wil de politie ook de tweede verdachte voor de rechter krijgen en daarvoor zijn wij op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien? Laat het de politie weten!

Daarnaast zijn wij op zoek naar een vrouw die de daders heeft aangesproken toen ze om 22:25 uur de winkelruit verbraken en naar binnen gingen. Ze heeft naar de daders geroepen “he dat kan niet!”.
Deze vrouw was al vertrokken voor de politie arriveerde.

Deze belangrijke getuige zou een vrouw zijn van ongeveer 60 – 70 jaar oud. Ze droeg die avond donkere kleding en ze had een klein hondje bij zich.

U kunt contact met de politie opnemen via 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.